mariusz dziękujemy za cenne i wnikliwe info o lampach

no więc w pierwszej kolejności kupimy lampę, ale dobrze by było zakupić tą droższą, tak, żeby pożyczać ją iabeli do azylu. tam zwierzaki chorują i mimo najlepszej opieki i wielkiego serca opiekunów- zarażają się od siebie. dzięki takiej lampie można by odkazić wiele domków domków tymczasowych i tym samym przygotowac grunt na nowego tymczaska, a i azyl by zyskał jakby wirusy i bakterie poszły sobie precz! m&j doskonale wiem ile kosztuje opieka i leczenie małych kotków, jeden wet policzy cię po kosztach, inny skórę z ciebie zedrze...ja miałam 6 maluchów u siebie i siostra 2. nie wspomnę o kosztach karmy dla juniorów. spokojnie, ja umiem tak męża zakręcić, że nieświadom tego- jest kocim sponsorem, ale nie każdy może liczyć na pomoc tża ani na ofiarną dłoń yammayki, wręczającą ci kopertę z kaską do łapki. mimo wszystko,przed wypłatą na moim koncie widniała okrągła sumka 12 zł

....i 11 głodnych pyszczków pod blokiem dochodzi jeszcze do wykarmienia. KONTO POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY ma wspierać właśnie ludzi, którzy ledwo wiążą koniec z końcem- ale zwierzakom schronienie do czasu adopcji daja i walczą często o ich życie.
w moim przypadku akcja "tymczaski" na jakiś czas ustać niestety musi, bo tż pozwolił na drugiego rezydenta rumka- jeden z ostatnich kotków, ale pod warunkiem, że póki mieszkamy na 32 metrach, ściągać nie będę znowu zwierzyńca. no więc płacić pragnę na domeczki, które te kocurki mimo wszelkich przeszkód trzymają.
słuchajcie to jeżeli nie widzicie nic przeciwko temu żeby założyć póki co konto osobiste w PKO SA to umówię się pod bankiem z yammaycą i izabelą i podpiszemy wszelkie papiery i już by można było ruszać z koksem!!!!!!!! ja też dam stałę zlecenie przelewu, każde 10 czy 20 zł wpłacane systematycznie zasili rachunek- liczą się chęci i wiara, że się uda!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda, że nikt z gdańska się nie odzywa...................................
troche nas mało póki co.....ale nie ma co się martwić, akcja na pewno się rozwinie
yammayca, izabela kiedy możecie iść do banku???????????????????????może w sobotę???????????????????