"Syjamek"- ma domek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 02, 2008 23:25

kordonia pisze:Tylko DS :) Ma DT u mojej przyjaciółki do czasu znalezienia domu

UFFFF :wink: , no bo już kombinowałam jak syjamka do siebie na DT przyjąć :wink: Czyli DS szukamy - ale to musi być super DS :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon lis 03, 2008 0:05

Kochane!....bardzo uroczy i slodki jest ten przystojniaczek...ale przemyslalam sprawe bardzo dokladnie .....i znajac moje koty raczej odpada wziecie kota prawie doroslego...niestety te moje zarazy przyjmuja prawie bez mrugniecia okiem malentasy, bo sie ich po prostu boja :twisted: ...a jak kot starszy - wiekszy to mam w domu walki, bojki, prychanie warczenie, polowanie na nowego i spuszczanie mu bęcków....ale ich perfidia nie zna granic bo te domowe wstreciuchy zaczajają sie na obcego i znienacka tłuką go po koleji, jak sie uda uciec przed jedna francą to wpadaja w szpony nastepnego mściciela :strach: .....wiem bo mialam na tymczasie przez prawie trzy miesiace dorosła kotke, ktora grzeczna była i starala sie nie wchodzic w droge nikomu i biedulka w klatce musiala siedziec a jak ja wypuszczalam to zamykalam swoje potffory :?....a od niedawna mam w domku malutka okolo 3 miesieczna kicie bialo-bura ktora skadcis przywedrowala do mnie i postanowila zamieszkac...i co zrobiły moje kociaste...kilka razy fukneły na nią, i obrazone poszły do woliery z napisem na pyszczku - znowu ta Duza sprowadzila jakies gówniarastwo do domu fuj :? ...a na drugi dzien zachowywaly sie tak jakby mala mieszkala z nami juz z miesiac czasu.......
wiec chyba musze zrezygnowac z syjamka....chociaz jak sie trafi taki ale mlodziutki to ja jestem pierwsza w kolejce, bo zamiar posiadania takowego pieknisia jest nadal
:D
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Pon lis 03, 2008 7:29 Re: "Syjamek"

"Syjamek"

kordonia pisze:ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek

Syjamek chodził po złomowcu blisko poligonu. Najblizsze domy pół kilometra od złomowca.
Przebywa nie u mnie, ale u mojej przyjaciółki.
NIkt go nie szuka.
Ma około 7 miesięcy, w poniedziałek jedzie na kastrację.
Jest bardzo grzeczny- chyba był tresowany,z eby nie wchodzic na łozka i blat, bo nie wchodzi 8O Bardzo miły, bardzo przytulaśny, uwielbia inne koty.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon lis 03, 2008 11:53

Syjamek już nieaktualny- zakochała sie w nim koleznaka mojej przyjaciółki, która miała go na tymczasie- kotek zamieszka w Gdyni :)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon lis 03, 2008 11:55

Super :D
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon lis 03, 2008 12:09

Extra.... :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb