Syjamek, Dymna ona, Czarnulek - 5 mies. Cudne!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 28, 2008 14:19

Anda pisze:
kwiatkowa pisze:Ja też jego najbardziej lubię.
Stefania grucha do lustra. Mnie unika :(

Mój Bączek tez tak miał, ale powoli dał sie przekonać,a teraz Pani z rak nie schodzi :)

O. I to jest dobra informacja :D
A co robiłaś, żeby go do siebie przekonać?
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Nie wrz 28, 2008 14:27

No..........co....głaskałam na siłę, głaskałam jak jadł, karmiłam z ręki, rozmawiałam, czesałam, czyściłam usz(on to kochał).

Ale to że włazi Pani na kolana i śpi z nią było dla mnie miłym zaskoczeniem, bo oprócz mnie nie podchodził do nikogo ( no i dał ciała u Abi, bo zaszył się na drapaku i zastygł)
Wstawiłam nowe foty moich cudaczków do ich wątku. Może by kto zajrzał??
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie wrz 28, 2008 16:09

Legnica pisze:Troche mnie ta cala sytuacja zaczela irytowac,przyszlo mi do glowy ze gdybym prosila o kotka w "niechodliwym"kolorze lub niepelnosprawnego wyadoptowanie go do mnie poszloby sprawniej i w milszej atmosferze.
Niczego nie zazucam ale od wczoraj nie otrzymalam zadnej konkretnej decyzji,ani "tak", ani"prosze dac nam kilka dni"lub "nie", cokolwiek.
Moze zrobcie do str adopcyjnej tego kociuszka dopisek"adopcja tylko w woj.Lublin"czy cos w tym stylu,po co rozbudzac niepotrzebne nadzieje?

Tak jak napisały dziewczyny, po pierwsze - Tiger, u której jest kociak, choruje, po drugie - nie ma znaczenia odległość, ale, po trzecie - zawsze podejmujemy decyzję na spokojnie, po rozmowie, bez względu na urodę kota. Czasem odbywa się to szybciej, czasem wolniej, ale nigdy nie ulegamy ponagleniom. Także, jeżeli chodzi o tę sytuację, cierpliwość w cenie złota :) Tiger naprawdę jest mocno chora.

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Nie wrz 28, 2008 16:10

Moja Stefanka raczej się alienuje ode mnie... Bardzo nie panikuje, ale cały czas na oległość... :?

kwiatkowa

Post » Nie wrz 28, 2008 19:24

Stefanka, prosze natychmiast dac buzi kwiatkowej rasras :wink:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie wrz 28, 2008 19:50

Łoj, to jeszcze długa droga...
Na razie warczą na siebie z Jagodą :?

kwiatkowa

Post » Nie wrz 28, 2008 21:58

Podnoszę pięknotki!

kwiatkowa

Post » Nie wrz 28, 2008 22:15

Cudności takie, że się napatrzeć nie można :) To pierwsze zdjęcie, gdzie siedzą koło siebie tak równiutko Syjamek i Czarnulek po prostu boskie, koty jak namalowane i nie wiem który piekniejszy.

Kciuki za najlepsze domki dla nich :ok:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Pon wrz 29, 2008 7:42

nevuś to szybko dom znajdzie - tylko żeby dobry był :oops: bo po pięknoty i nietypowo umaszczone, to często dzwonią dziwni ludzie...... trudno czasem wybrać ten odpowiedni dom.
Ale czarnuszek też jest taki śliczny. Ma rozbrajające pufcie na pyniu :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 29, 2008 8:32

A Stefancia to nie? :oops:

kwiatkowa

Post » Pon wrz 29, 2008 8:33

Ja bym była już takim nietypowym człekiem :smokin:
Tylko mój TŻ dziad jeden - zmęczony kocim oseskiem wykazuje zerowe wsparcie i zainteresowanie = "ładne kicie - szybko znajdą domki" :evil:
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']
Rambo ['], Rambo II ['], Sara ['], Max ['], Yogurt [']

To prawie 4 dekady bezwarunkowej miłości.

Janosia

Od: Czw maja 08, 2008 23:12

Post » Pon wrz 29, 2008 8:45

To pewnie prawda Janosiu, ale przecież i my, obarczone różnymi przypadkami, niekoniecznie najszczęśliwszymi w życiu, najzdrowszymi, najbardziej "chcianymi" mamy prawo do tego, aby przyjąć pod swój dach na zawsze kogoś, kto zaspokaja nasze najbardziej estetyczne i egoistyczne potrzeby :) (moją jest burma sobolowa, najchętniej po Aurorze Plus Pl, na razie niespełniona, ale kto to wie, co będzie :) )

Tak więc pracuj nad TZ, bo Syjamek fajnym kotkiem jest :P

kwiatkowa

Post » Pon wrz 29, 2008 8:47

no Stefancia też cudna, jakże mogłam ją pominąć. Wszystkie koty piękne som ;)

A te takie niby zwykłe, burasie, pingwinki, krówki - to mają super charaktery :) a te niezwykłe, świadome swej urody to często bardziej na dystans ;) co nie umniejsza ich uroku.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 29, 2008 8:52

Stefanka ma fajny charakter, jeżeli ktoś lubi koty o charakterze kocim.
Jest śliczna, spokojna i zdystansowana. Mam nadzieję, że nieco się do mnie przekona, na razie egzystujemy na odległość 2 m. Ale jej osobność też ma swój urok...

kwiatkowa

Post » Pon wrz 29, 2008 8:54

kwiatkowa pisze:To pewnie prawda Janosiu, ale przecież i my, obarczone różnymi przypadkami, niekoniecznie najszczęśliwszymi w życiu, najzdrowszymi, najbardziej "chcianymi" mamy prawo do tego, aby przyjąć pod swój dach na zawsze kogoś, kto zaspokaja nasze najbardziej estetyczne i egoistyczne potrzeby :) (moją jest burma sobolowa, najchętniej po Aurorze Plus Pl, na razie niespełniona, ale kto to wie, co będzie :) )

Tak więc pracuj nad TZ, bo Syjamek fajnym kotkiem jest :P

Czekajcie aż zaszczepię tego oseska, nauczę go jeść (jeszcze małpka jedna nie chce, mimo że lizać już umie bo się czyści) i kuwetkować - oj czekajcie, już ja temu mojemu.. :twisted:
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']
Rambo ['], Rambo II ['], Sara ['], Max ['], Yogurt [']

To prawie 4 dekady bezwarunkowej miłości.

Janosia

Od: Czw maja 08, 2008 23:12

[poprzednia][następna]