Nikodem, który miał być dziki - mamy grzyba :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 01, 2008 20:50

genowefa pisze:

Ze złych wiadomości - Nikuś ma grzyba?, który nie świeci :twisted: Wet stwierdził, że wygląda to jak grzyb, więc leczmy tego grzyba :cry:

no nie :placz:

dużo tego ma?

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Nie lut 03, 2008 22:51

Ma symetrycznie na odpowiednikach ramion u ludzi, niestety coraz bardziej czerwone. Siedzi w klatce, wypraliśmy go z TŻ w Nizoralu. Chętnie bym mu rasę zamieniła ;) i szczepionkę dała, ale czarna_agis cały dzień niedostępna, jutro będę próbować.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lut 04, 2008 12:29

biedny Nikuś, czy raczej biedna Genowefa

kurcze, wychodzi, że "mój" Louis to całkiem ładnie wypada na tle innych grzybów, tylko trochę na uszach i to żadne czerwone plamy, tylko lekko mu uszy wyłysiały, tak samo jak Aishy. I oba już zarastają.
Obrazek

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

Post » Pon lut 04, 2008 23:07

Mamy grzyba albo nie_wiadomo_co :( Byłam dziś w Boliłapce celem ogolenia kota. Na pierwszy rzut dowiedziałam się, że jest stan zapalny dziąseł i ogólnie kłopoty z paszczą, trzeba zęby kiciowi wyczyścić. Tak więc Głupiego Jasia dostał i tak. Dr po obejrzeniu zmian skórnych i ogólnym dogłębnym obejrzeniu kicia w stanie śpiączki na początek stwierdził, że mu to na grzyba nie wygląda. Po mikroskopem też nie widać było, żeby to grzyb miał być. Sugestie były, że sobie rozdrapał, choć miejsce raczej nietypowe dla tego typu schiz u kota. Wyglądało na to, że jednak golić nie będziemy. Jednak dr pociągnął maszynką w okolicach tych wyłysień i ukazały się nowe podejrzane miejsca, więc chyba jednak grzyb. Efekt był taki, że kić jednak ogolony :( Wygląda strasznie, zdjęć nie będzie :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

[poprzednia]