Czarny Antoś już w domu! :) Dziękuję wszystkim! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 22, 2007 9:51

Obrazek- którędy by tu ...

Obrazek - ciotka, weź się posuń, no!

Obrazek - przyczajony tygrys, ukryty kot :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob gru 22, 2007 10:59

Obrazek :twisted:

EwKo

Post » Wto gru 25, 2007 10:54

Mały objął w domu funkcję trenera :twisted: Ostro przegania Klunię i Tosię (!) :lol: :lol:

A teraz siedzi, taka kruszynka malutka :1luvu: , na parapecie i podziwia widoki za oknem :D A nie, przepraszam! stare dane: w tej chwili pełza po oparciu tapczanu, próbując sprowokować Klunię :twisted:

Znalazł sobie również nową zabawę: w czasie kiedy sprzatam kuwetę, ładuję urobek do worka, młody próbuje ów worek ukraść, zatłuc, zagryźć i w ogóle :twisted:

A tak w ogóle, szukamy na styczeń transportu do Warszawy z Raciborza/Rybnika/Gliwic/ostatecznieKatowic - albo okolic tych miast.

EwKo

Post » Wto gru 25, 2007 18:00

EwKo pisze: A tak w ogóle, szukamy na styczeń transportu do Warszawy z Raciborza/Rybnika/Gliwic/ostatecznieKatowic - albo okolic tych miast.

Z Gliwic lub Katowic na 3 stycznia może być (samochodem).
Marcelibu

Post » Wto gru 25, 2007 18:34

Witam, to ja mam być domkiem docelowym, już nie mogę sie doczekać :1luvu: trzymam kciuki aby sie udało. Wszystko w rękach EwKo :ok: :ok: :ok:

Bierka

Od: Śro mar 28, 2007 19:59

Post » Wto gru 25, 2007 18:37

Bierka pisze:Witam, to ja mam być domkiem docelowym, już nie mogę sie doczekać :1luvu: trzymam kciuki aby sie udało. Wszystko w rękach EwKo :ok: :ok: :ok:

O, Rakowiec! Mieszkałam tu przez 16 lat, przed Ursynowem. Mam duuuży sentyment do Rakowca :D !
Marcelibu

Post » Wto gru 25, 2007 18:38

Rakowiec serdecznie pozdrawia :s4:

Bierka

Post » Wto gru 25, 2007 19:09

Ale wieści! :P
Jestem u rodziców, dobrze że zajrzałam, bo u mnie kompa niet przez... hmmm... nie wiem, ile to potrwa :? Jutro na pewno jestem nieuchwytna :(

3 stycznia brzmi bardzo optymistycznie, problem jest jeden: pracuję :? (w szkole, więc nie da się zabrać pracy do domu albo zostać po godzinach :(, a do Gliwic mam z godzinkę jazdy samochodem), ale myślę, myślę intensywnie :)

Marcelibu, mogłabyś orientacyjnie podać, o której - mniej więcej - będziesz przejeżdżać przez Gliwice?

EwKo

Post » Wto gru 25, 2007 19:44

Będzie jechał mój kolega z firmy. Mieszka chyba w Gliwicach lub gdzieś obok. On jeszcze nie wie o tym, ale jeśli tylko będzie jechał z Gliwic (wcześniej nie pojedzie gdzieś-daleko, tylko będzie jechał z domu) to przywiezie kociaka (Janusz bardzo mnie lubi i zrobi dla mnie to). Jeszcze nam zostaje transport też 3 stycznia, ale z Zawiercia - na to samo spotkanie, bedzie jechała koleżanka.
Przyjazd na spotkanie jest chyba na popołudnie, ale dowiem sie i dam znać.
Marcelibu

Post » Wto gru 25, 2007 20:08

Czyli sprawa w dalszym ciagu otwarta, ale światełko w tunelu widać ;)

Wracam do domu... odciętego od świata, za to z Antkiem wystawionym na działanie trzech samic z podpisu :twisted:

Do odwołania wszelką korespondencję odbiera mój brat ;), proszę się więc nie zdziwić, jeśli wiadomość zostanie przeczytana, a odpowiedzi nie będzie.

Pozdrawiam wszystkich :)

EwKo

Post » Wto gru 25, 2007 20:14

Trzymam kciuki za powodzenie operacji ANTOŚ DO SWOJEGO NOWEGO DOMKU 8)
:ok: :ok: :ok:

Bierka

Post » Śro gru 26, 2007 12:30

Podniosę :D

Bierka

Post » Śro gru 26, 2007 21:52

ooo cudne wieści :D Trzymam kciuki za udaną operację dostarczenia Antka :D no cóż, ja 3 stycznia też w szkole...
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Czw gru 27, 2007 12:43

To już prawie wszystko wiem. Kolega będzie jechał pociagiem z samych Gliwic, bo droga samochodem jest trudna, a pociągiem w 3 godziny i jedzie się "jak panicho". Kotka weźmie do pociągu - nie ma kłopotu. Boję się, żeby się Antek nie przeziębił, ale Janusz będzie jechał taxi na dworzec w Gliwicach i taxi z Centralnego w Warszawie do biura, do mnie na Stegny. Przypuszczam tylko, że będzie jechał przed południem, cholercia :?, nie wiem, co z dowiezieniem :roll: . Dam znać, jak się dowiem czegoś, na razie ma telefon wyłączony.
Marcelibu

Post » Czw gru 27, 2007 16:42

Oby się udało i Kocinka nie przeziębił się :ok:
Marcelibu, jakby co to mogę odebrać Antka na Centralnym zero problemu.
Bardzo mi zależy na transporcie na początku stycznia bo mam urlop do 6 siedzę w domu i mielibyśmy czas aby sie zaprzyjaźnić i odchuchać po takiej podróży.

Bierka

[poprzednia][następna]