Mała trikolorka Malwinka - w piątek rusza do Krakowa :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob lis 17, 2007 23:12

a ja konsekwentnie wynoszę na piedestał naszą "królewnę Malwinkę" :king:
bo się nieboga na drugiej stronie skryła :strach:
ObrazekObrazek

olaxiss

Od: Pt lip 06, 2007 17:15

Post » Nie lis 18, 2007 1:37

JoasiaS pisze:
Obrazek

Śliczne zdjęcie :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 18, 2007 9:28

nic oprócz komplementów napisać nie mogę...powtarzam się -
pozdrowienia dla zbójeckiej bandy, Joasiu - miźnij też ode mnie Malwinkę :lol:

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Nie lis 18, 2007 10:14

hopa kota :!:
ObrazekObrazek

olaxiss

Post » Nie lis 18, 2007 12:09

Do góry koteczko niech Cie wszyscy zobaczą :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 18, 2007 16:11

No, niektórzy już zobaczyli...
I co 8O 8O 8O :lol:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie lis 18, 2007 16:57

Kochani, nie miałam dziś dostępu do netu aż do tej chwili :evil: . Zalogowałam się, zaglądam ja do wątku Malwinki, zaglądam do wątku Bubora i jak ta ostatnia sierota dopiero teraz orientuję się, że dziewczyny z takim oddaniem od kilku dni reklamują Buborowi "moją" Malwinkę :ok: .

Bubor, zapewniam Cię, żadne zdjęcie nie oddaje jej uroku! Ja od trzech dni łażę z maślanymi oczami - gapię sie w nią jak w cudny obrazek :love: i nagrywam jej szaleństwa z piłeczkami na pamiątkę. Mała jest przesłodka i bardzo, bardzo bystra (odchowałam swoje trzy koty od "niemowlaka" to mam porównanie i naprawdę wiem co mówię :D ).

Malwinka już chyba wie, że choć zostaje sama na parę godzin, to ja zawsze do niej wrócę i wita mnie biegnąc z podniesionym ogonkiem i głośnym powitalnym miaukaniem. Uczestniczy we wszystkich czynnościach, bacznie przypatrując sie temu co robię - kursor myszy na ekranie komputera to po prostu hit! Wie już gdzie znajdują się słoiczki z jej jedzonkiem i jak tylko chce jeść, wymownie drapie w drzwi szafki, starając się ściągać mój wzrok. O tym, że mruczy ugniata, strzela baranki, daje całuski już pisałam :1luvu: . Dziś przy czyszczeniu uszu włączyła motorek i z lubością poddawała się zabiegowi, którego koty zwykle nienawidzą :twisted: . Potem łaziła za mną krok w krok, bo uznała chyba, że skoro myję jej uszy, to chyba jestem jakby jej mamą :wink: . Zmęczona zabawami, kładzie się w papierach na biurku pod lampką, której używa jak solarium :lol: .

Bubor, jeżeli faktycznie myślisz o dokoceniu, to ona jest idealna :!: . Ona i Twoja Kropcia pasują do siebie nawet kolorystycznie :D . Naprawdę z prawdziwą przyjemnością zawiozłabym ją do Ciebie do Krakowa :D .

Joasia

Zdjęć nowych dziś nie zrobiłam, bo rano ciekawska mała wlazła... do węglarki z resztkami węgla i se tam dobrą chwilę posiedziała :twisted: . Obiecałam jej sesję fotograficzną jak domyje łapeczki i podwozie :lol:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Nie lis 18, 2007 17:15

No właśnie.
Bubor, przestań się krygować jak ta panienka, podejmij męską decyzję i nie dręcz Kropci dłużej samotnością. Młody kot naprawdę bardzo potrzebuje kociego towarzystwa i im wcześniej to nastąpi, tym lepiej dla niego i dokocenie łatwiejsze.
A jak się dokocisz, to sam się sobie będziesz dziwił, że tak długo zwlekałeś, bo straciłeś tyle wspaniałych obrazków z kocich zabaw.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Nie lis 18, 2007 17:29

Nordstjerna pisze:No właśnie.
Bubor, przestań się krygować jak ta panienka, podejmij męską decyzję i nie dręcz Kropci dłużej samotnością. Młody kot naprawdę bardzo potrzebuje kociego towarzystwa i im wcześniej to nastąpi, tym lepiej dla niego i dokocenie łatwiejsze.
A jak się dokocisz, to sam się sobie będziesz dziwił, że tak długo zwlekałeś, bo straciłeś tyle wspaniałych obrazków z kocich zabaw.

Święte słowa, Nordstjerna :) Malwinka jest piękna i kochana - czego można chcieć więcej? 8O
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie lis 18, 2007 22:05

Joasia nie ma w domu netu i Malwinka mchem obrasta na drugiej stronie :(

Ale rozmawiałam dziś z Joasią - koteczka jest niesamowita - bardzo grzeczna, czyściutka (chyba że do węgla wlezie :wink: ), spokojnie znosi pozostawanie w samotności przez długie godziny. Zaczyna odżywać - bo przez pierwszą dobę spała cały czas pod lampą, zapewne pierwszy raz w życiu w cieple i poczuciu bezpieczeństwa.
Ale czy siedzenie samotnie w biurze to jest normalne życie dla 2-miesięcnej, cudnej koteczki?
Domku - odezwij się!

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie lis 18, 2007 22:38

...metodycznie podnosimy... :wink:
ObrazekObrazek

olaxiss

Post » Pon lis 19, 2007 9:28

Moja tymczasowa biurowa maskotka w wybornym porannym humorze pozdrawia wszystkich odwiedzających wątek i przypomina, że wciąż szuka swojego człowieka :D :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:1luvu:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 19, 2007 9:45

Cud - miód ... 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lis 19, 2007 13:09

Pewnie że cud-miód :D . Z każdej strony śliczna :wink: :

Obrazek

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon lis 19, 2007 13:31

popieram w 100% miodzio :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[poprzednia][następna]