Skunksica nadal do wzięcia To naprawdę najsłodsze kocię na świecie aż dziw,że jeszcze u mnie mieszka
Dorcia,spranie takiego dupska to zbyt wielki wysiłek dla wątłej i zmęczonej kobitki jak ty Resztki energii spożytkuj lepiej na ratowanie kolejnej bidoty,na mnie nie warto
Tak,pojedzie na południe Jak na dzisiejszy dzień na bank ale dopiero za dwa tygodnie więc przez ten czas dużo się jeszcze moze zdarzyć.Nie będę jednak zapeszać.Pani mi sie spodobała,ma w domku persiki (już ja lubię ),tonka i dachowca.
Dorcia,a co ci znów sie pałęta po tej główce Mało kotków Jakiś młoteczek podesłać to se głupotki wybijesz
No ale jak się uprzesz to wiesz.....tylko to dopiero za dwa tyg.
Agnieszka jeżeli przy okazji mnie odwiedzisz to jak najbardziej i dwa tyg. moga byc.. dziewczyny tez szukaja transportu..no chyba że ktoś bliżej wezmie kocine...to nie dlamnie ..nie bij mnie..
A znaleziony i przeglądany,fotki poddane dogłębnej analizie.
Czekamy Kot Lila ma w nosie,spędza czas w swoim świecie.Kora trochę podsłuchuje. Gustaw,jak zawsze śpi albo je (dlaczego nie można robić tego RÓWNOCZEŚNIE?!) Cóż natura nie jest doskonała A najmłodsza Zuzia uskutecznia nocne galopki dla poprawienia swojej kondycji przed powitaniem Daszy.
A my? Oczywiście...czekamy.