Weterynarz SUPER najlepszy z jakim miałam doczynienia nie żałuję decyzji którą podjęłam dzięki wam

Młodsza kotka była w ciąży miała 4 kociaki....starsza miała taki brzuch z powodu ropy miała ropomacicze spowodowane zastrzykami

Dowiedziałam się że koty mają świerzb a nasz wet miejscowy leczył je na grzybicę

Sama mogłam oglądnąć

Nie żałuję tych 7o km bo naprawdę było warto

za 10 dni jadę na kontrole i wyciągnięcie szwów zabieram pozostałe 2 kotki i już będzie wszystko:) naprawdę lekarz z powołania . Nawet powiem że policzył nam taniej a gratissss dostałam płyn na świerzb żebym mogła leczyć pozostałe kociaki już od dzisiaj i specjalny płyn który mam wlać do wody i wykąpać psa i sunie dla pewności . Mam jeszcze 2 pytania czy one mogą dostać coś do picia i jedzenia bo już się prawie dobudziły i śniupkają i szukają czegoś na przegryskę

Jeżeli tak to dać im mleka koziego z chlebkiem kaszy z mięsem czy kociej karmy??Nie zapytałam bo i tak już się rozgadaliśmy i 2 autobus by mi uciekł

i czy mogą zjeść ile chcą czy mała porcje im wydzielić??Czy kiedy się dobudzą mogą wyjsć na podwórko czy na chwile je przypilnowac i zwinac spowrotem do domu?? Ale się rozpisałam:):)