» Wto maja 01, 2007 23:08
1. koty dalej szukają domków, nie mogę ich zatrzymać bo po prostu nie stać mnie na tyle kotów. jak już pisałam krajowe najniżse nie starcza mi nawet na prawidłowa opiekę na moimi dwiema suniami ( jedna poważne problemu kardiologiczne i powinna oprócz leków jeśc royala cardiaca; druga problemy gastryczne, oprócz leczenia powinna jeść intestinal, dwa moje koty powinny (a nie sa) być na renalu. Ale to nie w tym rzecz. Chciałąbym zaszczepić wreszcie Tosię i Pati, a także Michałka. Sabinie też już upłynął termin i z bólem serca widzę że to moje przyjęcie tylu kotów do domu to było rzucenie się z motyką na słońce. Jak może zwróciłyście uwagę czasem wklejam jakiś wiersz. Napiasałam parę wierszy o psach, kotach i innych zwierzakach, ale leżą one sobie bezużytecnie i nikt ich nie czyta. Może gdyby ktoś się zainteresował to udałoby się jakoś wydać mały tomik i może miałabym fundusze na swoje zwierzaki.
2. ja nie mam konta (może dziwne ale prawdziwe), więc gdyby ktoś chciał się czymś podzielić to bardzo prosze na berni. My się znamy i niejedną noc spędziłyśmy razem na polowaniu.
3 a wogóle to dzięki wam straszne - jesteście kochane
Koty też umieją kochać, choć chadzają własnymi drogami