aamms pisze:Agata_2 pisze:Ale cudny miś![]()
Zauważyłam że gdzie persy tam aamms :wink:
Jeden Miś jest prawdziwym arystokratą..
Wiem

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aamms pisze:Agata_2 pisze:Ale cudny miś![]()
Ja podrzucam bo pięknościAgata_2 pisze:aamms pisze:Agata_2 pisze:Ale cudny miś![]()
WiemMiś ma rodowód
Ten balasek jest piękny i na pewno dojdzie do siebie .A ten drugi balasek tez jest piękny sama bym go wzięłaiwop pisze:iza jescze nie bo dopiero odrasta :0 ale oczki ma błekitne.
Nie wierze, żeby tego pieknego białaska nikt nie chciałTO NIEMOZLIWE!
Kasia D. pisze:Chyba musze to dopisac bo nie wyraziłam sie zbyt jasno: kot pójdzie tylko do mieszkania w bloku z zabezpieczonym balkonem. Howgh!
Prosze mi nie przysyłac na maila lub pw ofert domków z ogrodem bo nic z tego.
Kasia D. pisze:Chyba musze to dopisac bo nie wyraziłam sie zbyt jasno: kot pójdzie tylko do mieszkania w bloku z zabezpieczonym balkonem. Howgh!
Tosza pisze:Kasia D. pisze:Chyba musze to dopisac bo nie wyraziłam sie zbyt jasno: kot pójdzie tylko do mieszkania w bloku z zabezpieczonym balkonem. Howgh!
Domek z ogrodem to jeszcze nic złego-sama mam taki a koty nie wychodzą. Balkon na piętrze osiatkowany a na tarasie przymierzam się do ogrodzenia elektrycznego.Ja się nie zgłoaszam jako potencjalny dom, chciałam tylko napisać, że posiadanie ogródka nie dyskwalifikuje ludzi
. Kot jest piekny i na pewno znajdzie doskonały dom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości