Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aamms pisze:lidiya pisze:ja moge ci zdradzic, ze ode mnie kota bys nie dostal/a.
Nie interesuja mnie domy, z ktorych ktos pozbyl sie kota, PRZYJACIELA (i nie wazne gdzie go oddal) bo mu cos zrzucal z mebli, broil itp.
Z kotem mozesz miec niewiadomo kiedy duoz powazniejsze problemy, a skoro pozbyles/las sie kota z byle powodu to nie ma o czym mowic
Dla mnie OT
A ja się pod tym podpiszę..
miniaturka pisze:Sprawiał takie kłopoty, bo z początku żył już na wsi i ciężko było mu się poruszać w mieszkaniu więc lepiej dla niego, że wrócił do swojego środowiska. Treaz chce kota od małego który będzie w domu.
Agata_2 pisze:aamms pisze:lidiya pisze:ja moge ci zdradzic, ze ode mnie kota bys nie dostal/a.
Nie interesuja mnie domy, z ktorych ktos pozbyl sie kota, PRZYJACIELA (i nie wazne gdzie go oddal) bo mu cos zrzucal z mebli, broil itp.
Z kotem mozesz miec niewiadomo kiedy duoz powazniejsze problemy, a skoro pozbyles/las sie kota z byle powodu to nie ma o czym mowic
Dla mnie OT
A ja się pod tym podpiszę..
Ja też.
lidiya pisze:moje wszsytkie sa domowe i zapewniam Cie , ze latanie po meblach, lampach i zwalanie rzeczy z mebli to ich hobby
Agata_2 pisze:To co ??
Dajemy dziewczynie kota czy nie ???
kto Ci takich bajek naopowiadał??miniaturka pisze:Bo jak kot będzie od początku w domu, to się dostosuje i będzie grzeczny, bo będzie tego nauczony.
aamms pisze:Agata_2 pisze:To co ??
Na kocim bazarku jest obrazek persika do przyklejenia na szybie..
aamms pisze:Agata_2 pisze:To co ??
Na kocim bazarku jest obrazek persika do przyklejenia na szybie..
miniaturka pisze:Kłopoty jakie sprawiał to głównie przewracanie jakiś rzeczy i zabawa nimi. Wchodził na wysokie półki, na które mały kot nie dosiegnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości