Podrzucona w worku pod lecznicę szuka wspaniałego domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 23, 2006 13:32

joa17 pisze:Mati i ja chyba dobrze trafiłyśmy - mamy zdaje się dobry kontakt, po prostu ją rozumiem :) jest inteligentnym miaukiem. Miewa się dobrze ma apetyt i fajnie wygląda nawet spoko przestawiła się na suche czasem tylko podrzucamy jej coś mokrego smakowitego. Z uszami O.K. od wczoraj odrobaczanko a za tydz. szczepienie dzielna dziewczynka :) dziękuję za wątki bardzo mi się przydają!!!!!
Pozdrawiamy z ciumkaniem :D

rozumiem, że Mati nie zmieniła swojego przyzwyczajenia odnośnie ciumkania.
czemu w takim razie takie wrazliwe te uszka, że nie da sobie ich w ogóle dotknąć?
No i co jedzenia to bardzo lubiła domowe rzeczy, serek, wędlinkę, przemrożone mięsko (oczywiście odmrożone :twisted: )
proszę ją uściskać mocno od nas, myslę, że w grudniu odwiedzimy Panie:-)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 23, 2006 15:05

:cat3: :catmilk: :kotek: koty? Koty???GDZIE????? :)
joanna

joa17

Od: Pt lis 17, 2006 13:26

Post » Czw lis 23, 2006 15:21

Nie jest tak źle :) nie lubi tylko jak jej się dmucha na uszka nawet oddech ją drażni a ja oczywiście przewrażliwiona szukam dziury w całym :? zapraszamy naturalnie Mati będzie zachwycona :D DO ZOBACZENIA!!!!!!
joanna

joa17

Post » Pt gru 08, 2006 8:54

Nasza kotatka na antybiotykach...cierpiała - po sterylizacji były komplikacje nie wiem kto ją tak pocharatał... już jest lepiej. Gwiazda ma nawet domowe wizyty lekarza:) została też zaszczepiona. Zrobił się z niej mały głodomorek:) ale pilnujemy żeby trzymała linię :) no i trzyma. Uwielbia spacery...po krawędzi wanny, siadanie na szafie,wygrzewanie się pod lampką nocną, zabawy w chowanego :lol: głaski pod bródką, i oczywiście ciumkanie ucha - śliniak mały! Pozdroovka
joanna

joa17

Post » Czw mar 29, 2007 13:17

:flowerkitty: Hej MIAAAUUUU to ja Mati-Mania. Chyba nikt mnie tu już nie odwiedza a tak chciałam się przypomnieć i pokazać jaka ładna królewna ze mnie :king: niestety pańcia moja-sierotka jedna nie poradziła sobie ze wstawieniem moich zdjęć... Na szczęście Tweety je ma i obiecała że umieści . Pozdrrrrrrawiam wszystkich. mrrrrrr
joanna

joa17

Post » Czw mar 29, 2007 23:23

Czy poznajecie ten sliczny brzuchol?

Obrazek

Tweety

Post » Czw mar 29, 2007 23:27

Taka jestem poważna kociczka

Obrazek

I przesyłam wszystkim buziaki. Jest mi tu cudownie, do zobaczenia wkrótce :)

Obrazek

Tweety

[poprzednia]