BIAłY KOCIAK JUż W SWOIM DOMKU :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 20, 2006 19:44

zrbiłam świerze fotki , zobaczycie jakie ma fajne stadko i jak razem okupują moje tycie łóżko ,ja to już chyba karimata :wink: Moi rezydenci są SUPER ,oczywiście Nelka intensywnie zaczeła opiekowac się maluchami ,Miś jest zadowolony ,wręcz rozanielony :D Kropka wręcz przeciwnie drze sie i ucieka a głośik to ona ma :evil:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 21, 2006 10:18

Miś to bedzie wielkie kocisko :lol: Kropka przy nim to kropka :wink: on w oczach rośnie :lol: własnie dorwał pusta fiolke po moich ośmiu pączkach :lol:( gwoli wyjaśnienia to Polcortolon steryd jakie biore na astme podobno dwie tabletki to 8 pączków :() i lata z nią po mieszkaniu,turla sobie ,podrzuca ,jest szczęśliwym kotkiem.Czysty bardzo,przeciez to kotek z warunków jakie widzieliście pewnie na zdjęciach u Pini1,a on kuwetkowy jest od początku ,raz mu pokazałam i starczy 8O .
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 17:52 SZUKAM DOBREGO DOMKU-MIś ;

Miś został porzucony przez Kropeczke ,która poszła sobie na spacer do zakazanego pokoju :wink: ,jak on jej szukał :lol: no nie miał kogo w dupsko ucapić ,ale ona nie jest dłuza :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 18:18

Do Misia przyjdzie w poniedziałek pewna pani :lol: chce go zobaczyć i może rezerwować sie okaże :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 22:16

Bardzo chciałabym aby Misiowi się poszczęściło, myślę cały czas o nim bo... no wiadomo dlaczego.
Cieszę się, że Tommy jest znami, że naprzykład nie trafił do kogoś kto chciąłby syjamka bo on z syjamka to zabardzo nic nie ma.
A ma niestety grzybka i my akurat jeszcze bardziej go kochamy tylko przykro nam, że narażamy pozostałe kotki ale może są na tyle silne że będzie dobrze.

Jeszcze raz kciuki za dobry domek ale taki na stałe.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Sob paź 21, 2006 22:52

Grzybka? czy czasem i ten nie ma ,ale nic nie widze,gdzie ma grzybka? jak go wypatrzyłaś?ten ma zadrapany nosek ,ale nic sie nie drapie ,nie łysieje,tylko troszke siny jest i rysa malutka ,wiedze że się goi.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 23:08

Ja dostałam Tomiego z zaczerwionymi uszkami na zawnątrz, powiedziano mi że coś tam się działo i że miał smarowane, na drugi dzień zauważyłam, ze na łapce też ma zaczerwienione i trochę łysawe, uszka też łysawe i takie małe białe krostki . nasza pani weterynarz jest pewna że to jest grzyb :cry: .
A dzisiaj zauważyłam na brzuszku małe krosteczki.
Jeszcze poproszę wetkę o pobranie zeskrobin narazie psikamy go lekarstwem.
Kurcze jeszcze on dzisiaj mi się nie podoba, wczoraj był zaszczepiony i wczoraj miał być osowiały a on dzisiaj taki jest.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Sob paź 21, 2006 23:30

biedny maluszek :cry: i ty biedna,za długo po szczepieniu ,ale może jes ciut słabszy i wolniej bedzie mu mijało.Biały nie ma żadnych sladów,nic ,ja juz na samym poczatku myślalam grzybku bo miał cos przy oczku lae teraz widze że to wytarte przez kraty i slicznie wszystko zarosło :lol: Jak z jedzeniem?
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 23:38

Ladnie je ale jest na karmie weterynaryjnej ze względu na tą biegunkę ale myśle, że już nie długo bo już mieszamy mu z normalną i kupki są fajne.Kurcze my z torbami pójdziemy przy nim.Kasy wydaliśmy już tyle, że za wizyty u weterynarza już nie płacimy.Podziwiam mojego męża, ze jeszcze nie chce rozwodu.
Obrazek

zunia

Post » Sob paź 21, 2006 23:52

Zunia ja mam 5 kotów własnych ,sunie 3 i od jakiegos czasu biore kociaczki na tymczas ,nie pracuje....ciągle cosik lecze,bywa że nie ma dnia żebym nie była u weta. ech szkod gadać ,ale jak usłyszal że Balbinka wraca z adopcji to juz ją zabieramy i co któregos chce zostawic ,tylko popatrzy w moje ślimazczące oczy ...mam nadzieję że nie kopnie mnie w d@#$ :wink: Lecze już na kreche ,karmy biore na kreche :lol: byle tylko zdrowe były ,to bedzie dobrze i domki z ludzmi przez duże L.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 21, 2006 23:58

No ja już też zaczynam powoli przyzwyczajać się, że na Sylwestra nigdzie nie pójdziemy ale to nawet dobrze nie muszę się odchudzać.
Dzisiaj też sama siedzę w domu bo Mąż i mój synuś są w Zakopanym ale nie rozpaczam z tego powodu.
Wracając do Misia to myślę, że jak do tej pory mu nic nie wyskakuje to nie ma się czym martwić, może Tommy miał jeszcze gorsze początki swojego życia niewiadomo.
Obrazek

zunia

Post » Nie paź 22, 2006 0:24

Miś jest kociakiem przytulakiem ,uwielbia jeśc i sprawia mi to ogronmną radość.Jest duży ,tłuściutki i taki kochany,Kropka niestey kicha i chyba znów pojde do weta,.i z noska jakby woda leciała no katar :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 22, 2006 0:29

Dorciu, podawaj Kropce pół rutinoscorbinu 2 razy dziennie, jesli nie masz to chociaz vit C podaj.
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Nie paź 22, 2006 13:05 komu słodziaka misiaka

Basiu dziękuje ,daje jej Cebion w kropelkach ,bryka ,je ,Miś narazie nie kicha,to szatan nie chłopak tyle że z anielskim charakterem,,potrafi tak cudnie patrzeć w oczy i pynio wcierać w mój pynio,dziś poszły na pokoje :wink: ,ale nie ma to jak panci kolana :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie paź 22, 2006 21:21

Kropka, Miś i reszta zwierzyńca Doroty :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

[poprzednia][następna]