elle pisze:W oczekiwaniu na domek pozostaje jeszcze piękna dziewczynka i jej mama:
Oj tak... zostala mamusia (mozna sie bylo NIESTETY spodziewac ) i Aiko.
Reszta towarzystwa ma super nowe domy. Przygarneli je na prawde przemili ludzie
Czy ich mame tez ktos pokocha? ......
Jest taka spokojna... grzeczna... delikatna... dystyngowana- anioleczek.
Domku dla mamusi... znajdz sie, prosze...
Ja się zakochałam w mamusi po uszy Zobaczyłam jej zdjęcie przypadkowo w innym wątku, i pół wieczoru spędziłam na szukaniu kici na forum. Bosze jaka Ona jest podobna do mojej Kasi, której tak bardzo mi brakuje.
Ale moja rodzina nie zgodzi się na trzeciego kota.
Jestem załamana
Może zobaczyłaś te zdjęcia które ja wstawiłam? Mamunia jest kochana,naprawdę.Najchętniej spędzałaby czas na kolanach,kocha ludzi i wszystko co sie z nimi wiąże.Koteczka już dosyć długo przebywa w fundacji...Może jednak uda Ci się przekonac domowników na koteczkę?
U mnie jest teraz siedem kotów,a w sumie miało być:2
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Sylwi@,jak tam negocjacje w sprawie koteczki?Trzymam kciuki ,aby się udalo
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.