Elena MT- w nowym domku!! :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 02, 2006 12:16

Ona super wygląda, zupełnie niepodobna do tej zwiniętej kulki ze schroniska.

Ech, szkoda, że ludzie tego na codzień nie widzą, tej różnicy między tym samym zwierzakiem w schronisku i w domu...
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Czw mar 02, 2006 12:21

no jest zdecydowanie lepiej, ale jeszcze mogłaby się księżniczka rozbrykać ;)

Obrazek
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw mar 02, 2006 14:02

Mysza pisze:To ciekawa jestem co ona w tym brzuchu ma jak nie ciąza i nie robale :roll:

Postraszyć Cię? :twisted:

A panna śliczna jest :1luvu:
Obserwatorzy dwaj - jak u mnie jak Pico przywiozłam :lol:
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Czw mar 02, 2006 16:08

lepiej nie strasz :wink:

to jeszcze jedno zdjęcie
Obrazek uszko mnie swędzi
Obrazek

Mysza

Post » Czw mar 02, 2006 22:01

Elena to kocia dama
Pochodzi, poleży, popatrzy
nigdzie się jej nie spieszy
Obrazek

Mysza

Post » Czw mar 02, 2006 23:13

Elena jest śliczna - już po zdjęciach widać, że z zacnego rodu pochodzi :wink:
Obrazek
Obrazek

dorotek6

Od: Pon maja 24, 2004 10:57

Post » Czw mar 02, 2006 23:22

ja Cie mogoe mocniej postraszyc, chcesz?

Ksiezniczka jest piekna :D :D :D

Elca mowila, ze podobno schronisko ma jakas zagraniczna dotacje... to dlaczego my tyle prywatnej kasy w to ladujemy? :? :roll:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt mar 03, 2006 7:53

Beata pisze:ja Cie mogoe mocniej postraszyc, chcesz?

Elca mowila, ze podobno schronisko ma jakas zagraniczna dotacje... to dlaczego my tyle prywatnej kasy w to ladujemy? :? :roll:

Żadna dotacja nie pomoże, jak się ktoś z głową za wszystko nie zabierze. Jak byłyśmy, chciałyśmy kotom krople zapuścić. Nie było... I co z tego, że miseczkach pełno? :roll:
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pt mar 03, 2006 8:42

Atka pisze:

Żadna dotacja nie pomoże, jak się ktoś z głową za wszystko nie zabierze. Jak byłyśmy, chciałyśmy kotom krople zapuścić. Nie było... I co z tego, że miseczkach pełno? :roll:

bo chcemy pomóc kotom którym nikt nie pomaga ;) dotacje ich nie wyleczą i domków nie znajdą- o ile wogóle są

Elena dziś rano stała z Budrysem, podniosła łapką i tak delikatcie dwa razy pac, pac w powietrzu. W ogonek nie trafiła wogóle, ale sie tak przymierzała bardzo delikatnie. poza tym siedzi patrzy jak moje koty się bawią, ale ani troche nie bierze udziału.
Obrazek

Mysza

Post » Pt mar 03, 2006 9:42

Mysza pisze:Elena dziś rano stała z Budrysem, podniosła łapką i tak delikatcie dwa razy pac, pac w powietrzu. W ogonek nie trafiła wogóle, ale sie tak przymierzała bardzo delikatnie. poza tym siedzi patrzy jak moje koty się bawią, ale ani troche nie bierze udziału.

Baja tez siedzi i patrzy tylko :D
Elena jest mlodsza, jeszcze Budrynia pogoni, zobaczysz :lol:

Beata

Post » Pt mar 03, 2006 9:43

Mysza pisze:
Atka pisze:

bo chcemy pomóc kotom którym nikt nie pomaga ;) dotacje ich nie wyleczą i domków nie znajdą- o ile wogóle są

Elena dziś rano stała z Budrysem, podniosła łapką i tak delikatcie dwa razy pac, pac w powietrzu. W ogonek nie trafiła wogóle, ale sie tak przymierzała bardzo delikatnie. poza tym siedzi patrzy jak moje koty się bawią, ale ani troche nie bierze udziału.

Z tymi dotacjami to jest tak, że są, ale jak się osoby orientują, że są przekręty, to odmawiaja dawania dalszych pieniążków. W każdym razie przychód schroniska jest spoooory. SPOOOORRRRYYY. tyle, że nie widać tego po zwierzakach

A z kroplami to świetny pomysł, ale musimy same mieć na stanie kropelki :) dziś może zapytam Dominiki

Aaaa, Mysza, przypomnij mi jak będę dzwonić wieczorem, że jadę do ciebie, żebym zabrała fiolkę dla Ciebie. KONIECZNIE, bo mam skleroze :roll:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt mar 03, 2006 9:50

tajdzi pisze:
Mysza pisze:
Atka pisze:

Z tymi dotacjami to jest tak, że są, ale jak się osoby orientują, że są przekręty, to odmawiaja dawania dalszych pieniążków. W każdym razie przychód schroniska jest spoooory. SPOOOORRRRYYY. tyle, że nie widać tego po zwierzakach

to tym bardziej :roll: :?

tajdzi pisze:Aaaa, Mysza, przypomnij mi jak będę dzwonić wieczorem, że jadę do ciebie, żebym zabrała fiolkę dla Ciebie. KONIECZNIE, bo mam skleroze :roll:

eeeee tam
nie skleroze tylko piekny podpis masz :1luvu:

Beata

Post » Pt mar 03, 2006 10:44

tajdzi, ale to, że są dotacje słyszałaś od jednej osoby, osoby też nie bezstronnej. Nie ma powodu by jej nie wierzyć, ale nie ma tez powodu by jej wierzyć :roll: Zwłaszcza ślepo. Poza tym może być tak, że schronisko jest tak zadłużone, że nawet spore dotacje długów nie spłacą.
Ja bym była ostrożna w wydawaniu sądów. Źle się tam dzieje, to fakt, ale zapewne nikt całej prawdy nie powie, nie zna.
Obrazek

Mysza

Post » Pt mar 03, 2006 11:41

Mysza, bo prawdy nigdy nie poznasz
Zawsze są dwie wersje, pamiętaj. Ja nie mam podstaw, żeby nie wierzyć kobiecie, z którą gadałam, zwłaszcza, że doskonale zna sytuacje schroniska, wie co i jak, jak traktowane są zwierzęta, kto pracuje, itd itd
Nie mam podstaw też, żeby nie wierzyć dyr. Rajczak, że nie ma pieniędzy, bo pewnie nie ma, skoro psy dostają breję z chleba i wody, skoro śpią pod gołym niebem, skoro umierają bo nie są szczepione.
Ale wiem też to, co widziałam, ty też widziałaś. A jak się czegoś chce - to można.
Pamiętaj, że nie trzeba wielkich pieniędzy na ulepszenie życia tym zwierzakom. Czasem wystarczy poprosić
A w przypadku pani dyrektor, to trzeba najpierw prosić, żeby jej coś dać...
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt mar 03, 2006 14:20

Obrazek miziaj mnie miziaj
Obrazek

Mysza

[poprzednia][następna]