Ona super wygląda, zupełnie niepodobna do tej zwiniętej kulki ze schroniska.
Ech, szkoda, że ludzie tego na codzień nie widzą, tej różnicy między tym samym zwierzakiem w schronisku i w domu...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mysza pisze:To ciekawa jestem co ona w tym brzuchu ma jak nie ciąza i nie robale
Beata pisze:ja Cie mogoe mocniej postraszyc, chcesz?
Ksiezniczka jest piekna![]()
![]()
![]()
Elca mowila, ze podobno schronisko ma jakas zagraniczna dotacje... to dlaczego my tyle prywatnej kasy w to ladujemy?![]()
![]()
Atka pisze:Beata pisze:ja Cie mogoe mocniej postraszyc, chcesz?
![]()
![]()
Elca mowila, ze podobno schronisko ma jakas zagraniczna dotacje... to dlaczego my tyle prywatnej kasy w to ladujemy?![]()
![]()
Żadna dotacja nie pomoże, jak się ktoś z głową za wszystko nie zabierze. Jak byłyśmy, chciałyśmy kotom krople zapuścić. Nie było... I co z tego, że miseczkach pełno?
Mysza pisze:Elena dziś rano stała z Budrysem, podniosła łapką i tak delikatcie dwa razy pac, pac w powietrzu. W ogonek nie trafiła wogóle, ale sie tak przymierzała bardzo delikatnie. poza tym siedzi patrzy jak moje koty się bawią, ale ani troche nie bierze udziału.
Mysza pisze:Atka pisze:Beata pisze:ja Cie mogoe mocniej postraszyc, chcesz?
![]()
![]()
![]()
Żadna dotacja nie pomoże, jak się ktoś z głową za wszystko nie zabierze. Jak byłyśmy, chciałyśmy kotom krople zapuścić. Nie było... I co z tego, że miseczkach pełno?
bo chcemy pomóc kotom którym nikt nie pomagadotacje ich nie wyleczą i domków nie znajdą- o ile wogóle są
Elena dziś rano stała z Budrysem, podniosła łapką i tak delikatcie dwa razy pac, pac w powietrzu. W ogonek nie trafiła wogóle, ale sie tak przymierzała bardzo delikatnie. poza tym siedzi patrzy jak moje koty się bawią, ale ani troche nie bierze udziału.
tajdzi pisze:Mysza pisze:Atka pisze:Beata pisze:ja Cie mogoe mocniej postraszyc, chcesz?
![]()
![]()
![]()
bo chcemy pomóc kotom którym nikt nie pomagadotacje ich nie wyleczą i domków nie znajdą- o ile wogóle są
Z tymi dotacjami to jest tak, że są, ale jak się osoby orientują, że są przekręty, to odmawiaja dawania dalszych pieniążków. W każdym razie przychód schroniska jest spoooory. SPOOOORRRRYYY. tyle, że nie widać tego po zwierzakach
to tym bardziej![]()
tajdzi pisze:Aaaa, Mysza, przypomnij mi jak będę dzwonić wieczorem, że jadę do ciebie, żebym zabrała fiolkę dla Ciebie. KONIECZNIE, bo mam skleroze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości