JUŻ TRZY RODZINY WPADŁY W SZPONY HAZARDU !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 25, 2005 17:54

:) :) :) :)
ObrazekObrazek
Bóg stworzył kota,żeby człowiek mógł głaskać tygrysa

asiakleina

Od: Śro gru 14, 2005 21:03

Post » Nie gru 25, 2005 21:58 Ruletka w nowym domu

Cześć
Z przeprowadzką nie było tak źle. Przyjechały po mnie dwie też Duże, zawiozły do jednego domu.Tam był kot, który wcale się mną nie interesował i pies, który przeszedł obok mnie obojętnie i poszedł spać. Potem zrobiło się trochę za dużo Dużych i za głośno, w wszyscy krzyczeli żeby być cicho bo się przestraszę. Potem pojechaliśmy do innej Dużej, która wzięła mnie na ręce i powiedziała, że jestem bardzo ładna i że będziemy razem mieszkać. Domek niczego sobie, ale na wszelki wypadek weszłam pod fotel. Potem duzi dużo jedli i dużo mówili, potem dawali sobie prezenty i nie wytrzymałam bo coś ciąge szeleściło i wyszłam zobaczyć co się dzieje. A jedna mała Duża pokazała mi domek, gdzie jest moja toaleta i gdzie są moje miseczki. I potem byłam juz trochę zmęczona i przytuliłam się do małej Dużej i zasnęłam - zobaczycie tona zdjęciach. A potem wszyscy poszli i moja Duża powiedziała, że będziemy zmywać naczynia, ale mi to się niepodobało w poszłam spać do szafy, a Dużą przyniosła mi poduszkę, żeby było mi wygodnie, i ciagle się matrwiła, że nie chcę jeść. A dziś dostałam szszetkę, kt,óra mi bardzo smakowała i Dużą wzięła mnie na kolana i jest bardzo ciepła, miło i cudownie. Fajna jest ta Duża...
Zdjęcia prześlę po świętach

PS Pozdrawiam Pokera i BlackJacka, żebyście trafili do takich domów jak mój. Jedna Dużą powiedziała, że trafiłam do kociego raju.

nina B.

Od: Czw gru 22, 2005 13:33

Post » Nie gru 25, 2005 22:39 Re: Ruletka w nowym domu

nina B. pisze:I potem byłam juz trochę zmęczona i przytuliłam się do małej Dużej i zasnęłam - zobaczycie to na zdjęciach.

Czekam na zdjęcia. :D
Cieszę się, że Ruletka juz ma dobry dom. :dance2:
Kciuki za domy dla Pokera i BlackJacka. :ok:

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Wto gru 27, 2005 14:26

To my - BlackJack i Poker.

Ruletko - bardzo za Tobą tęsknimy, ale cieszymy się, że jesteś szczęśliwa.
Czekamy na Twoje nowe fotografie.

My jesteśmy ciągle razem. Jeśli chodzi o domki dla nas - nie wszystko układa się tak, jak byśmy chcieli.
Poker zwiedził dziś jeden domek, który się po niego zgłosił - ale niestety nie mógł w tym domku zostać.
BlackJack przez Święta miał problemy zdrowotne - poważne, bo co dzień odwiedzał weterynarza i korzystał z lasera. Jest już dobrze. BlackJack zapomniał o kłopotach i znów rozpoczął treningi w spinaczce skałkowej po kamiennej ścianie i zawody w zakresie obiegania całego mieszkania po meblach - z pominięciem podłogi. Duzi na BlackJacka wołają - Gangster. Dla BlackJacka trzeba znaleźć wyjątkowo opanowanego opiekuna.

Komputer ciągle nie działa bo w Święta nie było komu się nim zająć, ale postaramy się od czasu do czasu odzywać.

Ruletko - Ty też pisz o sobie !
Całuski, BlackJack i Poker
Ostatnio edytowano Czw gru 29, 2005 0:07 przez Elżbieta P., łącznie edytowano 1 raz

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Czw gru 29, 2005 0:05

Hana pisze:Zaczynam się niepokoić czy przypadkiem Poker, BlackJack i Ruletka nie sprzedały elżbietowego komputera i nie przepuściły na jakiś hazard... 8O
A tak kocio-niewinnie :love: wyglądają na zdjęciach (na str.1)

Nie sprzedaliśmy elżbietowego komputera tylko namówiliśmy ją w końcu, żeby pozbyła się tego starego, psującego się grata i .... kupiła sobie nowy, sprawny sprzęt, aby nas systematycznie reklamować, bo tygodnie mijają, a my tracimy szanse na domki.

Od jutra będziemy sie Wam systematycznie przypominać i zamieszczać nasze nowe fotki.

Obaj jesteśmy ciągle do wzięcia.

Ze świąteczno - noworocznymi pozdrowieniami,
Poker i BlackJack

Elżbieta P.

Post » Czw gru 29, 2005 21:16 Hazardziści do roboty

Cześć to ja Ruletka,

Dziękuję za życzenia i pozdrawiam.
Miewam się bardzo dobrze. Dużo jem, dużo rozrabiam,biegam między pokojami a kuchnią. Duża przed moim przyjściem odgrażała się, że nie będę spała w łóżku, a tymczasem kładzie mi kocyk i zasypiamy razem, ale ona się bardzo kręci więc przenoszę się na fotel. Wszyscy się mną interesują i dzwonią, żeby się dowiedzieć co słychać.

Podsłuchałam, jak Duża (ta co mnie wybrała) mówiła, że
POKER I BLACKJACK SĄ WSPANIALI I CHCIAŁABY ŻEBY SZYBKO ZNALEŹLI DOMKI.
HAZARDZIŚCI DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!
MOI BRACIA CZEKAJĄ!!!!!!!!!!!
DUŻĄ KTÓRA NAS PRZYGARNĘŁA BARDZO DOBRZE NAS WYCHOWAŁA, NIE SPRAWIAMY KŁOPOTU A TYLKO SAMĄ RADOŚĆ.

nina B.

Post » Pt gru 30, 2005 19:27

BlackJack powędrował dziś do swojego nowego domku.

Mam nadzieję, że nowy opiekun BlackJacka odezwie się na tym forum i opowie nam wszystkim - jak kotek się zaklimatyzował.

Życzymy BlackJack'owi szczęśliwego, zdrowego, długiego życia - prawda?
Wszyscy życzymy.

A oto ostatnie - dzisiejsze fotki kociaka :
Obrazek
Obrazek

Elżbieta P.

Post » Pt gru 30, 2005 21:30

Bardzo się cieszę, że BlackJack znalazł domek. A co z Pokerem? On jest taki oryginalny. Zyczymy BlackJackowi wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Czekamy na wieści.

Ruletka życzy wszystkim Dużym szczęśliwego Nowego Roku, a Pokerowi żeby jak najszybciej znalazł domek.

nina B.

Post » Pt gru 30, 2005 21:57

Cześć - to ja Poker,
Przeziębiłem się. Mam stan podgorączkowy i w oskrzelkach mi coś rzęzi.
Chodzę na zastrzyki do pana doktora i już jest trochę lepiej. Ale zobaczcie jaki jestem biedny :
Obrazek

Ruletko, BlackJacku - życzę Wam i Waszym nowym Opiekunom dużo szczęścia i radości w Nowym Roku.

Bardzo za Wami tęsknię , ale podobno to już tak musi być, że nie możemy zostać na zawsze razem.
Piszcie do mnie i przysyłajcie mi swoje fotki.
Z liźnięciami po uszkach,
pamiętający o Was - Pokerek

Elżbieta P.

Post » Sob gru 31, 2005 0:04

Pokerek jest słodki jak cukiereczek!! Śmietankowo-karmelowy :) Ciekawe, czy oczka mu się wybarwią na niebiesko? :) jeśli tak, to nie wiem, jaki przypasować im smak ;)

Zdjęcie ejst robione telefonem? Na pewno pokazuje tylko ułamek piękna Pokerka... Ale i ten ułamek wystarcza, by się zakochać :twisted:

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Sob gru 31, 2005 0:51

Fleur,
Pokerek ma oczka błękitne jak niebo.
Zdjęcie jest rzeczywiście zrobione telefonem i nie oddaje piekna tego kociaczka. W dodatku falszuje kolory. Pokerek jest cały biały i ma pręgi i cienie w kolorze kawy z mlekiem.

Zupełnie nie rozumiem tego, że nikt się w nim jeszcze nie zakochał.

Elżbieta P.

Post » Sob gru 31, 2005 11:54 BLACK JACK I JEGO NOWY DOMEK

CZEŚĆ WSZYSTKIM !!!

To ja Black Jack ci duzi mówią ma mnie Dropsik nie wiem dlaczego ale podoba mi się to siedzę sobie teraz u dużego na kolanach i dyktuje mu co ma pisać . Jest SUPER zupełnie jak u MAMCI ELI 8) . Dobra dość tego siedzenia idę popsocić :D teraz niech duży coś od siebie napisze .

Dobrze teraz moja kolej
Witam wszystkich jestem Krzysiek
I od razu zaczynam opowiadac a jest naprawde dużo do opowiadania pomimo tego że maluszek mieszka u nas dopiero około 16 godzin. Pyt. pierwsze:Dlaczego został przechrzczony?
ODP: Ponieważ jest słodki i na pysiu ma szara kropeczkę wielkości dropsika:D
Pyt. drugie:Jak to było po przyjeździe do nowego domu?
ODP: Było ciężko maluch był zagubiony ale cztery ciepłe kochajace ręce(ja i moja narzeczona) sprawiły że jest wszystko dobrze :D
Pyt. trzecie: Jak teraz zachowuje się Dropsik?
ODP: Skandalicznie!!! Psoci wierci się zmusza mnie do pieszczot :D Ale po to właśnie tu jest żeby to wszystko robił :D Jest kochany rozpieszczany :D

W miarę upłwu czasu będę zamieszczał fotki Dropsika

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU DLA:
-MAMCI ELI JEJ MĘŻA POKERA WUJKÓW I CIOĆ Z DOMKU W URSUSIE
-RULETKI I JEJ OPIEKUNÓW
-ORAZ DLA CAŁEGO MIAU.PL
ŻYCZY DROPSIK KRZYSIEK I KASIA

kristoft82

Od: Sob gru 31, 2005 11:04

Post » Sob gru 31, 2005 12:29

O rany, jak to wszystko szybko biegnie!
Ledwo wyprowadziłam się, a tu takie zmiany.
Bardzo sie cieszę, że BlackJack znalazł dom. Pisz jak najczęściej. Teraz musimy się postarać, aby i biedny Pokerek znalazł domek.
Myślę, że jak trochę podrośniemy zrobimy jakiś zjazd rodzinny.Fanie by było.

Dziękuję za życzenia.
Wszystkich pozdrawiam

Ruletka

nina B.

Post » Sob gru 31, 2005 20:19

moge tylko powiedziec
hazardzisci
hooop do gory :)
jestescie sliczni....
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Sob gru 31, 2005 20:28 Re: BLACK JACK I JEGO NOWY DOMEK

kristoft82 pisze:CZEŚĆ WSZYSTKIM !!!

To ja Black Jack ci duzi mówią ma mnie Dropsik nie wiem dlaczego ale podoba mi się to siedzę sobie teraz u dużego na kolanach i dyktuje mu co ma pisać . Jest SUPER zupełnie jak u MAMCI ELI 8) . Dobra dość tego siedzenia idę popsocić :D teraz niech duży coś od siebie napisze .

Dropsiku - zachowuj się grzecznie, psoć tylko troszeczkę, przytulaj sie do Dużych... ale za bardzo ich nie dręcz! Łażenie po ścianach zabronione. Przypomnij sobie - czym to sie skończyło.

Witam wszystkich jestem Krzysiek
. Pyt. pierwsze:Dlaczego został przechrzczony?
ODP: Ponieważ jest słodki i na pysiu ma szara kropeczkę wielkości dropsika:D

Bardzo ładne imię.

Pyt. trzecie: Jak teraz zachowuje się Dropsik?
ODP: Skandalicznie!!! Psoci wierci się zmusza mnie do pieszczot :D

Uprzedzałam, że to gangster. Kochany gangster. :lol:

W miarę upłwu czasu będę zamieszczał fotki Dropsika

Ruletka i Poker czekają z niecierpliwością na nowe fotki Dropsika.

i bardzo serdecznie dziękują za wszystkie życzenia. Oby się spełniły w Nowym Roku :balony:

Elżbieta P.

[poprzednia][następna]