Czarna Kotka potrzebna!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 22, 2005 15:08

Scorpius, mialam kiedys czarna kotke. One naprawde na poczatku maja taki puch, ktory nie moze byc czarny. Mam gdzies zdjecie malej to zeskanuje i moge Ci podeslac. Zobaczysz wtedy jak wyrosla. A zdjecie czarnemu kotu naprawde trudno zrobic. Zawsze wyjdzie nie tak. Wiec uwierz nam, ze maly, brazowawy kotek bedzie faktycznie czarny. Ale podejrzewam, ze zadne zdjecie tego nie pokaze. A male kotki po prostu tak wygladaja. Podaj mi adres na pw to podesle Ci zdjecia Alfy. Ale jutro.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Wto lis 22, 2005 15:19

scorpius pisze:Ok Kasia, po tym wszystkim co napisaliście jestem zdecydowany. Twoje maleństwo znalazło domek :) Zadzwonię wieczorem i się umówimy dokładnie

Ufff... :D
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Wto lis 22, 2005 15:22

hahahaha ale mi nagadaliscie...:):):): I cale szczescie, bo pewnie facet ciagle by sie ciagle wahal.... a tak poczul sie z Wami i wzial kota.
bardzo bardzo sie ciesze
!!!

pozdrawiam i zycze szczescia

podswiadomosc

Od: Pt lis 18, 2005 9:33

Post » Wto lis 22, 2005 21:10

scorpius pisze:Wrrrrrrrrrrrrr! :evil: Nie tylko ty, podswiadomosc, umiesz warczec! Daj mi spokoj i nie jedz po mnie bo nic zlego nie zrobilem! Nie jestem kocim tatą, chcącym się zaopiekować wszystkim co miauczy! Wiem czego chcę, szukam tego i choćbym miał jeszcze długo szukać to na nic innego się nie zdecyduję! To tylko i wyłącznie moja sprawa! Jak Ci się to nie podoba to nie zaglądaj na ten wątek. Nie traktuję zwierząt przedmiotowo, każde które miałem było częścią rodziny i nigdy żadnego się nie pozbyłem, ale, tak jak napisała Kota7, nie mam poczucia misji, tak jak zapewne większość z Was.
Tym bardziej że szukam kota nie dla siebie, a dla mojej dziewczyny, dlatego nie biorę pod uwagę żadnych moich odczuć w tej sprawie. Choćby był najpiękniejszy i strasznie mi się podobał - jesli nie jest czarny, to rezygnuję. Nie wiem jak się zmienia futerko kotka od momentu jak jest maleńki aż do wieku dorosłego. Skąd mogę mieć gwarancję że na pewno będzie czarny? Na pewno byśmy go kochali, nawet jeśli by się okazało że jak podrośnie to bedzie trochę inny niż myśleliśmy, w końcu nie za kolor kocha się zwierzę, ale widziałem zdjęcia maleństw kilkutygodniowych, które były czarne jak smoła, więc wiem że takie są. I dlatego takiego szukam.

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

[poprzednia]