Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
scorpius pisze:Ok Kasia, po tym wszystkim co napisaliście jestem zdecydowany. Twoje maleństwo znalazło domekZadzwonię wieczorem i się umówimy dokładnie
scorpius pisze:Wrrrrrrrrrrrrr!Nie tylko ty, podswiadomosc, umiesz warczec! Daj mi spokoj i nie jedz po mnie bo nic zlego nie zrobilem! Nie jestem kocim tatą, chcącym się zaopiekować wszystkim co miauczy! Wiem czego chcę, szukam tego i choćbym miał jeszcze długo szukać to na nic innego się nie zdecyduję! To tylko i wyłącznie moja sprawa! Jak Ci się to nie podoba to nie zaglądaj na ten wątek. Nie traktuję zwierząt przedmiotowo, każde które miałem było częścią rodziny i nigdy żadnego się nie pozbyłem, ale, tak jak napisała Kota7, nie mam poczucia misji, tak jak zapewne większość z Was.
Tym bardziej że szukam kota nie dla siebie, a dla mojej dziewczyny, dlatego nie biorę pod uwagę żadnych moich odczuć w tej sprawie. Choćby był najpiękniejszy i strasznie mi się podobał - jesli nie jest czarny, to rezygnuję. Nie wiem jak się zmienia futerko kotka od momentu jak jest maleńki aż do wieku dorosłego. Skąd mogę mieć gwarancję że na pewno będzie czarny? Na pewno byśmy go kochali, nawet jeśli by się okazało że jak podrośnie to bedzie trochę inny niż myśleliśmy, w końcu nie za kolor kocha się zwierzę, ale widziałem zdjęcia maleństw kilkutygodniowych, które były czarne jak smoła, więc wiem że takie są. I dlatego takiego szukam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 69 gości