mircea pisze:Sun pisze:To mamy w takim razie co innego na myśli mówiąc o odpowiedzialności. Nadto, nie lubię, kiedy zwraca się do mnie per "dziewczyno", bo wina ze sobą nie piłyśmy.
Sun, wyhamuj troche! Emocje w Twoich postach, jak widze, biora gore nad rozsadkiem![]()
Jesli zas chodzi o picie wina:- rozumiem, ze Ty jestes jestes z Anna na "ty", a zwrot "dziewczyno" jakos specjalnie zle Ci sie kojarzy?Zresztą, wybacz, ale sama mi zaproponowałaś adopcję Miecia. Za mało czytałaś moich wypowiedzi, jak rozumiem?![]()
A odpowiedzialnosci w Twoich postach sie nie doszukalam, niestety - wrecz przeciwnie: zupelny brak przemyslen i refleksji![]()
Wyhamowałam. W moim przypadku zawsze emocje brały górę nad rozsądkiem. Dlatego mam dwójkę dzieci, jestem mężatką, mam 3 psy i nie siedzę w więzieniu.
Co do słów: zwrot "Dziewczyno" jest wybitnie protekcjonalny i to mnie zirytowało. Wiem, że na forum mówimy przez "ty" ale to co innego.
Myślę, że brakiem przemyśleń i refleksji można by było nazwać fakt, że natychmiast po śmierci Blackusia staram się o następnego kota i nie interesuje mnie na co tamten zmarł. Gwoli przypomnienia - było całkiem odwrotnie. Starałam się przemyśleć sprawę dokładnie i odczekać przynajmniej jakiś czas, żeby kolejny nie zachorował. Zresztą, ja nie zarejestrowałam się na tym forum w celu przygarnięcia kotka, ale w nadziei na zdobycie wiedzy na ich temat. Propozycja adopcji wyszła stąd. Nie ode mnie. Ja tylko dałam się namówić. Ale to by było tyle na ten temat.