Kot Na Myszy w Poznaniu - już nieaktualne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2005 9:53

Nareszcie będą jacyś sensowni faceci w firmie !!! :wink:
Żartowałam, moi koledzy są wszyscy super :)

jabuba

Od: Wto cze 28, 2005 14:08

Post » Czw sie 25, 2005 9:57

:lol:
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Czw sie 25, 2005 10:32

Bardzo Was SORRY :roll: :roll: :roll: ale moja szwagierka ma hyzia na punkcie tego kota i to co nagadała to wcale nie prawda. Może po prostu nie wydać tego kota. Jeszcze raz przepraszam i ciesze się, że dwa kotki znalazły domek. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

drpap

Od: Nie mar 13, 2005 19:12

Post » Czw sie 25, 2005 13:03

drpap pisze:Bardzo Was SORRY :roll: :roll: :roll: ale moja szwagierka ma hyzia na punkcie tego kota i to co nagadała to wcale nie prawda. Może po prostu nie wydać tego kota. Jeszcze raz przepraszam i ciesze się, że dwa kotki znalazły domek. :ok: :ok: :ok:

:evil: :evil: :evil: Piotrek..... po co ja dopuszczales do rozmowy ? Ani to jej kot, ani u niej mieszka..... Wiesz, ze ona najchetniej to zadnego by nie wydala, juz raz tak mieliscie :evil: Szkoda, cholerna szkoda :(
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Czw sie 25, 2005 13:11 Re: MOUSE VS PREDATOR

jabuba pisze: Szafirek bardzo mi się podoba, ale co a tego kiedy w rozmowie telefonicznej okazało się, że nie może być w firmie, tylko w domku z ogrodem (co z tego że firma ma 2 duże budynki i ogromny teren zielony!) i że jest zbyt udomowiony, żeby łapać myszy.
To po co odpowiadacie na mój post ! Po co mi robicie nadzieję? Strata mojego i waszego czasu !

jabuba, sorry wielkie, to ja zadzwonilam do Piotrka z informacja, ze poszukujesz kota. Niestety powinien to sam zalatwic, bo szwagierka sie nie nadaje do wydawania kotow. Ona je przygarnia, kocha, mowi, ze chce oddac, ale jak przychodzi do konkretnych rozmow, to robi wszystko, by zniechecic ew. wlasciciela. Dziwne to podejscie, a mnie jest glupio, bo sie chce kobicie pomoc, ona o ta pomoc prosi, ale w momencie, gdy ma dojsc do adopcji, to ona tchorzy :evil:
Szafir byl dzikim kotem, w czasie dokarmiania oswojonym, o wielkim instynkcie lownym. Nie nadaje sie (moim zdaniem) do mieszkania w bloku w 4 scianach i siedzeniu na kolanach caly dzien, najszczesliwszy by byl wlasnie jako kot wychodzacy, polujacy. Warunki mialby idealne.
Przepraszam cie za zamieszanie :(
Ciesze sie, ze masz juz koty i to z Lodzi :)
Obrazek

Nika Łódź

Post » Czw sie 25, 2005 13:37 Szafirek

Szafir jest pięknym kotem i szkoda, że nie możemy go wziąć. :cry:
Ale dobrze, ze jest u kogoś kto go kocha i o niego dba. :)
A my będziemy mieć za to dwa biało-czarne kotki, jeden trochę specjalnej troski. 8O
Mam nadzieję, że się łatwo przyzwyczają do nowych warunków. :ok:

jabuba

Od: Wto cze 28, 2005 14:08

Post » Czw sie 25, 2005 14:15 Re: Szafirek

jabuba pisze:Szafir jest pięknym kotem i szkoda, że nie możemy go wziąć. :cry:
Ale dobrze, ze jest u kogoś kto go kocha i o niego dba. :)

no nie do konca..... on jest w domu tymczasowym, gdzie jest z musu a nie z milosci. Tam, gdzie wczesniej przebywal, byc nie moze, bo tam ludzie najchetniej by go zatlukli lub otruli :x Jest w domu, ale wcale nie jest to szczyt szczescia dla tymczasowego opiekuna, a raczej koniecznosc chwili (to psiarz, nie kociarz i zostal namowiony do przechowania, bo sytuacja tego wymagala) i absolutnie nie moze tam zostac na stale. Szkoda, ze tak potoczyla sie rozmowa :evil: Jakbys miala analogiczna firme z tak samo dobrymi warunkami, to zwyczajnie nie bedziemy sie jej pytac o zdanie i kota wydamy nawet wbrew jej woli, bo przechowywac poldzikiego kota miesiacami u kogos i jeszcze miec wygorowane wymagania, to lekka przesada :evil: Wszyscy jestesmy wsciekli, uwierz.....
Obrazek

Nika Łódź

[poprzednia]