Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
zuzia96 pisze:Wow, wreszcie dotarłam na wątek Parchatkowy, oj, oj, co ja piszę jaki Parchatkowypoprawiam się..... Koronowanej Głowy Maurycego I
![]()
Nie było mnie cały weekend, a tutaj taaaka niespodzianka
Razem z Maurysiem DZIĘKUJEMY PIĘKNIE![]()
![]()
![]()
za wszystkie głosy, bo to tylko DZIĘKI WAM
![]()
![]()
![]()
Maurycy zaszedł na szczyty !!!
Miałam tu wstawić podkradzioną fotkę Koronowanej Głowy Misteraale jolabuk5 już to zrobiła, dziękujemy
wstawiłam ją jeszcze w pierwszym poście, niech DOMKI patrzą i się zakochują!!
A swoją drogą uśmiałam się z wyboru zdjęcia do koronacji, wybór świetny, bo jakoś nie pasował wizerunek Mistera Miau z koroną na głowie i nogą zadartą na kaloryfer
jolabuk5 pisze:zuzia96 pisze:...
A swoją drogą uśmiałam się z wyboru zdjęcia do koronacji, wybór świetny, bo jakoś nie pasował wizerunek Mistera Miau z koroną na głowie i nogą zadartą na kaloryfer
A ja poważnie rozważałam użycie tego zdjęcia z kaloryferkiem, bo jest cudneAle tu główka Zwycięzcy lepiej mi się komponowała z koroną
Też mam na tymczasie takiego zwyklego burego, Bodzio się nazywa, tylko ma mniej atutów - ma chyba ok. 8 lat i jest nosicielem kociej białaczkiTrzymam go w kuchni, bo jedna z moich kotek go atakuje, a przecież wirus białaczki przenosi się przez krew. Trzymam kciuki, żeby nasze burasy znalazły swoje własne domy
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Maurycek na pierwszym piętrze, Misia na drugim?
Jeśli zgadłam, za nagrodę - kotka bardzo dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 309 gości