Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zyta Felicjańska pisze:Hej Juli88 znajdź gdzieś ten hotel Sunland w którym byłaś na necie i podaj mi proszę linka.
AnusiaKatowice pisze:Napisałam tak :
Welcome.
I am writing to you with Polish.
The hotel Sunland Rhodes is a cat in URGENT need. It is beaten by the owner, sick, tiny, tormented by children.
Are you You are in the state to help him?
Very please reply.
Yours sincerely
Ania
Na razie nie odpisali , moze sprobuj wyslać do nich email po niemiecku ? Tu jest namiar na ich stronę :
http://www.pawsclawsanimalrescue.com/
Ja wyslalam wiadomość na kontakt z ich strony oraz na FB
juli88 pisze:Zyta Felicjańska pisze:Hej Juli88 znajdź gdzieś ten hotel Sunland w którym byłaś na necie i podaj mi proszę linka.
Poczekajmy na odpowiedź z tej Rodyjskiej organizacji.
Ja pisałam do mojego biura podróży mam już kontakt do rezydentki, jednak sama czekam na odp od tej organizacji, bo chciałabym żeby to oni kociaka przygotowali do transportu do PL.
Zyta Felicjańska pisze:juli88 pisze:Zyta Felicjańska pisze:Hej Juli88 znajdź gdzieś ten hotel Sunland w którym byłaś na necie i podaj mi proszę linka.
Poczekajmy na odpowiedź z tej Rodyjskiej organizacji.
Ja pisałam do mojego biura podróży mam już kontakt do rezydentki, jednak sama czekam na odp od tej organizacji, bo chciałabym żeby to oni kociaka przygotowali do transportu do PL.
Linka chciałam żeby wstawić do listu do tej organizacja. Nie chcę nic pisać do hotelu. W tym hotelu pewnie i tak mają w d.. te koty. Zresztą nie będę nigdzie pisać żeby nie robić mętliku. Przetłumaczyłam, a Ty wykorzystaj to albo nie jak chcesz
Lifter pisze:W razie czego mozna sprobwac przetlumaczyc tekst angielski na grecki za pomoca google translatora. Nawet jesli bedzie to dosc pokraczne, to zrozumieja - znajomosc angielskiego wsrod greckich urzedasow jest... niepowalajaca, delikatnie ujmujac.
Alienor pisze: Szkoda że nie udało się kociaka od razu zabrać, choćby i przemycając w torbie - on już przecież może nie żyć.
AnusiaKatowice pisze:Napisałam tak :
Welcome.
I am writing to you with Polish.
The hotel Sunland Rhodes is a cat in URGENT need. It is beaten by the owner, sick, tiny, tormented by children.
Are you You are in the state to help him?
Very please reply.
Yours sincerely
Ania
Na razie nie odpisali , moze sprobuj wyslać do nich email po niemiecku ? Tu jest namiar na ich stronę :
http://www.pawsclawsanimalrescue.com/
Ja wyslalam wiadomość na kontakt z ich strony oraz na FB
kinia098 pisze:Mogłabym spróbować do nich zadzwonić.
Postaram się jak najszybciej doładować konto.
Tylko nie wiem, na ile starczy mi 10zł, bo koszt połączenia pewnie zabójczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości