Poszukuję wyjątkowego kota

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 11, 2014 13:01 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Vaco pisze:I takiego brzydala z kolcami też mam np. :ryk: Na szczęście je to samo co koty + czasem mączniki/karaczany/drewnojady :) Uwielbia Josere i RC babycat, a z mokrych Bozite i czasem dostaje malutką puszeczkę z Gourmeta (to chyba produkcji Puriny?)
Obrazek

przecudny jeżyk :D wszystkie zwierzaki śliczne :D a zdjęcia jeżyka odlotowe :1luvu:

kociak, którego wybierzesz będzie szczęściarzem - pozdrawiam :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt kwi 11, 2014 14:37 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

No to mam teraz propozycje 16 kocich piękności, dziękuję bardzo wszystkim za odzew :1luvu: Chociaż głównie smuci to, że aż tyle kotów jest bez własnego domu... Czeka mnie teraz duuuużo myślenia i trudnych wyborów, mam nadzieję że wybiorę mądrze :)

Wszystkim którym spodobały się jeżyki dodaję jeszcze 2 zdjęcia, jak mój Bomburek był mały :) Bardzo fajne zwierzątka, tylko zazwyczaj dopóki nie skończą pół roku są strasznie denerwujące z charakteru (taki jakby etap figli, do tego im jeszcze kolce wyrastają intensywnie i są poddenerwowane dotykiem, bo je to boli). Ale później są naprawdę super! Na obu zdjęciach mój Bombur to ten najbardziej po prawej :P

http://oi62.tinypic.com/taribs.jpg
http://oi62.tinypic.com/2z66ro7.jpg

Myślę że żeby nie robić offtopa to po podjęciu decyzji założę temat z jeżami w odpowiednim dziale (oczywiście o ile jeszcze nie ma).

Vaco

Od: Wto maja 03, 2011 16:39

Post » Pt kwi 11, 2014 15:26 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

:mrgreen:
"Trochę" kandydatów odpadnie, bo chociaż są w tym albumie: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 088&type=3
To np. Ulryk ma FIV+, czyli raczej nie na dokocenie... a Rudzik FIV+ i FelV+, tym bardziej nie. Ale resztę... rozważaj, rozważaj ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt kwi 11, 2014 16:06 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Bez wiary i nadziei, ale pokaże tę biedę z krakowskiego schroniska :(

MALASEZJA - 33/03/14

Malasezja to kotka w podeszłym wieku. Kicia jest spokojna, większość czasu spędza spoglądając na 'wielki świat'. W stosunku do ludzi jest miła, lubi być głaskana. W stosunku do innych kotów - zdystansowana. Już była adoptowana ze Schroniska, jednak po kilku dniach została oddana z powrotem ponieważ sikała poza kuwetą. Być może była to kwestia stresu związanego ze zmianą miejsca ( w Schronisku w pomieszczeniu w którym kicia mieszka jest 'czysto' poza kuwetami, co daje nadzieję, że to jednak nie jest jej zwyczaj) , jednak należy być gotowym na to, że problem ten może się powtórzyć. Drudzy 'właściciele' po prostu ją wypuścili i nie przejęli sie faktem że nie wróciła. Przez miesiąc błąkała się po ulicy. I tak trafiła po raz trzeci do Schroniska...

Malasezja bardzo potrzebuje odpowiedzialnego domku, apetyt jej dopisuje tylko w towarzystwie Człowieka...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt kwi 11, 2014 17:28 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

KAŻDY z proponowanych kotków z pewnością jest cudowny i zasługuje na kochający dom :1luvu:
Czarny Książę, Sierżant, Kuba, Krokiet, inne kotki z rodziny Freyi, Konwalia, piękna Fanta, Malinka, Mobilka, czarnulka Tepsia, Wólka no i oczywiście Malasezja o świetnym imieniu :D

Rozmawiałam z iwona66 przez telefon i po moim powrocie ze świąt w Świnoujściu do Krakowa, będzie mój przyjazd do Warszawy - żeby obejrzeć między innymi Kyncia i resztę kotków, w tym staruszkę Strzałkę :kotek: !
Ostatnio edytowano Sob kwi 12, 2014 4:11 przez Vaco, łącznie edytowano 1 raz

Vaco

Post » Pt kwi 11, 2014 17:30 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Vaco w pewnym sensie nie zazdroszczę ci wyboru. :wink:

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Pt kwi 11, 2014 17:43 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

lenka* , wybieranie jest najgorsze, wszystkim by się chciało pomóc :cry:

Vaco

Post » Pt kwi 11, 2014 22:38 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Vaco pisze:KAŻDY z kotków proponowanych kotków z pewnością jest cudowny i zasługuje na kochający dom :1luvu:
Czarny Książę, Sierżant, Kuba, Krokiet, inne kotki z rodziny Freyi, Konwalia, piękna Fanta, Malinka, Mobilka, czarnulka Tepsia, Wólka no i oczywiście Malasezja o świetnym imieniu :D

Rozmawiałam z iwona66 przez telefon i po moim powrocie ze świąt w Świnoujściu do Krakowa, będzie mój przyjazd do Warszawy - żeby obejrzeć między innymi Kyncia i resztę kotków, w tym staruszkę Strzałkę :kotek: !

:1luvu: :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt kwi 11, 2014 23:35 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Vaco pisze:Rozmawiałam z iwona66 przez telefon i po moim powrocie ze świąt w Świnoujściu do Krakowa, będzie mój przyjazd do Warszawy - żeby obejrzeć między innymi Kyncia i resztę kotków, w tym staruszkę Strzałkę :kotek: !

Super! :D :ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob kwi 12, 2014 6:53 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Vaco pisze:KAŻDY z proponowanych kotków z pewnością jest cudowny i zasługuje na kochający dom :1luvu:

Super :)

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob kwi 12, 2014 8:27 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Vaco pisze:KAŻDY z proponowanych kotków z pewnością jest cudowny i zasługuje na kochający dom :1luvu:

:dance: :dance2:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob kwi 12, 2014 15:25 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Kyncio jest przepiękny i nie mogę się doczekać, aż go poznam osobiście :kotek: :1luvu:

Vaco

Post » Pt kwi 18, 2014 17:38 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

A ja mu nie umyję noska i łapek ,zobaczysz stworka w całym swoim naturalnym
stanie bez ingerencji człowieka w jego wygląd :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon kwi 21, 2014 13:01 Re: Poszukuję wyjątkowego kota

Haha dobrze :ryk: Zobaczę w takim razie Kyncia brudaska.
To chyba trochę "Jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorszy, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepszy", co? :twisted:

Vaco

[poprzednia][następna]