Kotka z Bełchatowa już w schronisku, DT bardzo potrzebny..

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 07, 2014 13:25 Re: Kotka z Bełchatowa już w schronisku, DT bardzo potrzebn

_Tosia_ pisze:Kotka czuje się bardzo dobrze. Kolezanka zabrała ją ze schroniska, biedna nie najlepiej znosiła pobyt tam, skakała po siatce itp. Kolezanka urządzila jej legowisko na klatce w schowku- ma tam poslanko, kuwetę i miskę. Juz pierwszej nocy, gdy poszła zobaczyc, czy wszystko w porzadku, kotka domagała się wyjscia na zewnątrz. Od razu pojawił się kolega i koty powędrowały na spacer 8) .
Jest nadzieja, ze sąsiadka z tego samego bloku przygarnie kicię. Byłoby wspaniale, bo pani mieszka na parterze i kotka mogłaby wychodzic na dwór. Jesli ta pani nie zdecyduje się, bedziemy szukac domu najlepiej z mozliwoscią wychodzenia, kicia prawdopodobnie męczyłaby się w całkowitym zamknięciu.
Rana kotki pięknie się goi. Kicia została tez odrobaczona.
Moja znajoma chce przekazać wielkie podziękowania dla pani ze schroniska, ktora tak bardzo pomogła!! Bez tak szybkiej i zdecydowanej akcji kotak pewnie siedzialaby teraz w jakiejś dziurze z 5 kociakami..

trzymam kciuki za domek u pani sąsiadki :ok:
z tym dt nic nie wyszło rozumiem ? :(
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt maja 09, 2014 22:08 Re: Kotka z Bełchatowa już w schronisku, DT bardzo potrzebn

chyba nic z tego DT nie wyszło, ale cały czas liczę na to, że ta sąsiadka koleżanki przygarnie kitkę. Jak bedę miała nowe wiadomości, zaraz napiszę
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Od: Pon mar 20, 2006 8:29

Post » Nie cze 01, 2014 10:36 Re: Kotka z Bełchatowa już w schronisku, DT bardzo potrzebn

Niestety pani z klatki obok nie zdecydowała się na przygarnięcie kotki. Kicia jest więc kotem wolnożyjącym przy bloku. wyglada bardzo dobrze, jest dokarmiana, kolezanka jej dogląda, no ale... Dom jednak jest potrzebny.... :(
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Post » Pon cze 02, 2014 8:07 Re: Kotka z Bełchatowa już w schronisku, DT bardzo potrzebn

o rany, strasznie mi przykro :(
a może warto zamówić pakiet 130 ogłoszeń u CatAngel ?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto cze 03, 2014 23:07 Re: Kotka z Bełchatowa już w schronisku, DT bardzo potrzebn

zamówię na pewno, ale mam teraz ujemny stan konta przy kredycie odnawialnym, nie wiem, jak mozna miec minus na minusie... :( Kolezanka napisała mi już tekst do ogłoszeń, jak tylko coś na konto wpłynie, zamawiam
Obrazek Obrazek

_Tosia_

[poprzednia]