rudy point długowłosy z niebieskimi oczami ZNALAZŁ DS <3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 24, 2013 0:09 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Już wiem że kocisko ma prawdopodobnie domek :)
Z tą alergią źle mnie zrozumiałaś
Od lat przynoszę ze schronu koty i robie to całkowicie świadomie
Większość znajduje dobre domki ale czasami są koty chore które zostają z nami na stałe
Tak było z persem Greyem który odszedł na niewydolność nerkową

Z doświadczenia wiem że czasami lepszy domek świadomy swoich mankamentów
niż idealny na pierwszy rzut oka z którego potem wychodzi niewiadomoco ................
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw paź 24, 2013 18:49 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Cieszę się, że Wasz dom tymczasowy ma w opcjach dt, bo to też jest ważne, by zwierzak zawsze miał alternatywę.

My zaś z radością informujemy, że oficjalnie Pan Kot znalazł swoją mamę, która zobowiązała się go kochać, szanować, tulić i nigdy nie opuści, nawet gdyby miał zmienić się w małą, czarną, krótkowłosą paskudę. :mrgreen: Dziękujemy wszystkim za pomoc w znalezieniu chłopakowi kochającego domu. Miau ma ogromną moc. :1luvu:

Kot poczeka u mnie do czasu pojawienia się zabezpieczeń w oknach, a następnie będzie już spędzał czas na innych kolanach. Łezka zazdrości mi się w oku, ale jestem uskrzydlona naszą wspólną (całej trójki 8) ) decyzją.
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)

mów mi Fatum

Od: Pon maja 03, 2010 13:39

Post » Czw paź 24, 2013 19:09 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

super!!!!!!!!!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 24, 2013 20:10 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Alelluja :dance: :dance2: :dance: :dance2: :aniolek: :smokin: :balony:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw paź 24, 2013 20:39 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

A ja jestem przeszczęśliwa :1luvu: Nawet nie wiem co mogłabym napisać, żeby wyrazić oczarowanie Panem Kotem. Byłam tak zdenerwowana spotkaniem... tak bardzo chciałam zrobić dobre wrażenie.. o matko kochana... i te wielkie oczyska onieśmielające.... :oops:
I fantastyczna Ania i jej Mama... [bukiet kffiatków]
Tyle wrażeń.... jejku, jejku!
Los mi zsyła ostatnio tak bardzo skrajne emocje... roller coaster normalnie!

A teraz szuuukam błyskawicznej ekipy do osiatkowania okien :D

bietas

Od: Sob lip 21, 2007 9:52

Post » Czw paź 24, 2013 20:49 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

bietas pisze:A teraz szuuukam błyskawicznej ekipy do osiatkowania okien :D

Polecam:
http://kociasiatka.pl/
Robią niemal z dnia na dzień. Zadzwoń ;)

Wczoraj właśnie oni robili zabezpieczenia okien w przyszłym domku dla jednej z kotek z fundacji w której działam :)
Dziś widziałam efekt na żywo - porządne, estetyczne siatki na ślicznej drewnianej ramce. Balkon też zrobią :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw paź 24, 2013 20:54 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Anika dzięki ogromne !!! dzwonię jutro z samego rana :-)

bietas

Post » Czw paź 24, 2013 20:54 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

bietes :1luvu: Gratulacje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To piekny kot i mimo że sama nie mogę go mieć to trochę zazdraszczam bo nevy to moja miłość :oops:

Trzymam kciuki za szybkie osiatkowanie okien :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw paź 24, 2013 21:26 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Przywitam się :1luvu: ponieważ śledziłam losy kocura od 1 dnia gdy Krzyś go zauważył, interesuje mnie dalszy jego los i będę podczytywać :D pozdrawiam i życzę dużej oraz Panu Kotu dużo miłych dni i lat życia w zdrowiu :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw paź 24, 2013 21:34 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Jak widać wszystko jest możliwe :piwa: :piwa: :piwa:

Fajnie że cudny Pan Kot ma super domek :D :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw paź 24, 2013 21:48 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

I ja śledziłam los rudzielca !!!! Cieszę sie bardzo ,ze ma swój domek i swoja dużą!!! To śliczny kot!!!! Pozdrawiamy i z przyjemnością bedę podczytywać o jego wyczynach w swoim domku!!!! :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Czw paź 24, 2013 21:53 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

Dziękuję Wam bardzo w imieniu swoim i Pana Kota :-)
Nie mogę się doczekać, kiedy będzie mógł zamieszkać ze mną!
Obiecuję duuużo zdjęć :-)

bietas

Post » Czw paź 24, 2013 22:18 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

bietas pisze:Dziękuję Wam bardzo w imieniu swoim i Pana Kota :-)
Nie mogę się doczekać, kiedy będzie mógł zamieszkać ze mną!
Obiecuję duuużo zdjęć :-)

:ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw paź 24, 2013 22:43 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)

mów mi Fatum

Od: Pon maja 03, 2010 13:39

Post » Pt paź 25, 2013 8:10 Re: rudy długowłosy point z niebieskimi oczami szuka DS

To teraz :ok: :ok: :ok: :ok: z aklimatyzację będzie trzeba trzymać :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

[poprzednia][następna]