Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Arcana pisze: Mialabym dobre polaczenie z przesiadka do Otwocka. I tu sie sypnelo, gdzie mamy DT. Jeszcze nie dziekuje, zeby nie zapeszac
kropkaXL pisze:Arcana pisze: Mialabym dobre polaczenie z przesiadka do Otwocka. I tu sie sypnelo, gdzie mamy DT. Jeszcze nie dziekuje, zeby nie zapeszac
Asia?![]()
![]()
![]()
ASK@ pisze:kropkaXL pisze:Arcana pisze: Mialabym dobre polaczenie z przesiadka do Otwocka. I tu sie sypnelo, gdzie mamy DT. Jeszcze nie dziekuje, zeby nie zapeszac
Asia?![]()
![]()
![]()
Niooojam ci to.
Arcana przesadziła ze świetnością DTale dzięki
Oczywiście stracha mamy. Bo malce to malce.
Sezon się na nie zaczął niestety. Koleżanka na parkanie znalazła powieszoną piszczącą reklamówkę z trójką 3-dniowych kociąt.Ludzki pan, cholera.
kiniasz90 pisze:Witam
a czy ten dom mógłby zakraplać oczka gdyby dostał krople do czasu transportu?
niedawno moja kicia miała chore oczka i mam aż 4 rodzaje, co prawda otwarte ale dosłownie 2 tyg. temu i niezużyte dużo.
Mogłabym je wysłać. Wszystkie były zapisane przez weta. Kotce łzawiło oko dosyć mocno. Ostatecznie leczona była antybiotykiem więc krople zostały. Może ktoś z was mógłby to skonsultować z wetem czy by się nadawały takie a ja moge je wysłać.
mam tobrosopt 0,3 %
maxitrol (to jest ze sterydem taka maść)
difadol 0,1 %
i corneregel.
Arcana pisze:kiniasz90 pisze:Witam
a czy ten dom mógłby zakraplać oczka gdyby dostał krople do czasu transportu?
niedawno moja kicia miała chore oczka i mam aż 4 rodzaje, co prawda otwarte ale dosłownie 2 tyg. temu i niezużyte dużo.
Mogłabym je wysłać. Wszystkie były zapisane przez weta. Kotce łzawiło oko dosyć mocno. Ostatecznie leczona była antybiotykiem więc krople zostały. Może ktoś z was mógłby to skonsultować z wetem czy by się nadawały takie a ja moge je wysłać.
mam tobrosopt 0,3 %
maxitrol (to jest ze sterydem taka maść)
difadol 0,1 %
i corneregel.
Bardzo dziekujemyTrudno mi powiedziec, czy u Asi sie przydadza. Nie wiem, jaka jest waznosc od daty otwarcia. Asiu, prosimy o wyslanie?
dora1020 pisze:Bardzo dziekuje Asi za DT![]()
juz chcialabym,zeby pojechaly.To dziecko zaczepia sobie te maluchy jak broszki i cieszy sie,ze pazurkami trzymaja sie i nie spadaja,mownienie do tego dziecka,ze tak nie mozna nic nie daje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 223 gości