Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ['] FIP:(((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 21, 2013 15:43 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Pilnie DT zanim zgi

Anna61 pisze:Jeżeli ktoś by mi pomógł, to wzięłabym je do klatki którą bym musiała kupić, bo mam, ale na 3 koty to zdecydowanie jest mała.
Pozostaje kwestia karmy, wizyty w lecznicy, odrobaczenie, odpchlenie, potem szczepienia, ogłoszenia, nie podźwignę tego sama. :cry:

Aniu, więcej niż stówe nie wyskrobie, ale to już chociaż na pierwsze wydatki by było. Potem mogę opłacić ogłoszenia u catangel. Gdyby jeszcze ktoś ... :roll:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon sty 21, 2013 16:18 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Pilnie DT zanim zgi

pisiokot pisze:
Anna61 pisze:Jeżeli ktoś by mi pomógł, to wzięłabym je do klatki którą bym musiała kupić, bo mam, ale na 3 koty to zdecydowanie jest mała.
Pozostaje kwestia karmy, wizyty w lecznicy, odrobaczenie, odpchlenie, potem szczepienia, ogłoszenia, nie podźwignę tego sama. :cry:

Aniu, więcej niż stówe nie wyskrobie, ale to już chociaż na pierwsze wydatki by było. Potem mogę opłacić ogłoszenia u catangel. Gdyby jeszcze ktoś ... :roll:

Dziękuję Aniu, że los tych małych istotek nie jest Ci obojętny. :1luvu: :cry: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 21, 2013 19:12 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

Razem możemy wiele, proszę, nie pozwólmy aby umarły tak jak ich braciszek lub siostrzyczka.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon sty 21, 2013 20:10 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

Aniu!
Na początek mogę zakupić karmę !Tylko jaką?
Odrobaczenie i odpchlenie biorę na siebie!
Tyle niestety mogę pomóc! :(

MAXYMA

Od: Czw cze 12, 2008 15:03

Post » Pon sty 21, 2013 20:31 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

MAXYMA pisze:Aniu!

To już sporo, moja stówka starczy na początek na weta.
Może ktoś jeszcze się dorzuci ...
Obrazek

pisiokot

Post » Pon sty 21, 2013 20:41 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

MAXYMA pisze:Aniu!

Dziękuję :cry: :1luvu:
Co do karmy to sucha taka dla dzieci do 1 roku, a mokra może być dla juniorków np, z rossemana.

Jutro też tam podjadę i zorientuję na ile to dziczki co do ich złapania.

Klatka duża już zamówiona na allegro 136zł. :ok:

pisiokot pisze:To już sporo, moja stówka starczy na początek na weta.
Może ktoś jeszcze się dorzuci ...

Aniu, to z twojej pomocy pójdzie na zakup klatki, jak się oczywiście zgodzisz.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sty 21, 2013 21:08 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

Pieniążki jakieś się znajdą. Przydałyby się zdjęcia kociaków.
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Pon sty 21, 2013 21:27 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

Zapomniałam dzisiaj wziąć aparat :?
ale tak jak pisałam, jeden kociak jest czarny a dwa białe w czarne łatki, pikne.
Tamten kotek niewidomy nie wiem jaki był, ale zapytam, abym pamiętała o nim, że nie zdążyłam. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sty 21, 2013 21:34 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

To kupię karme!
A resztę dogadamy!
Pomagaj !pa pa :ok: :ok: :ok: :ok:

MAXYMA

Od: Czw cze 12, 2008 15:03

Post » Pon sty 21, 2013 21:54 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

MAXYMA pisze:To kupię karme!
A resztę dogadamy!
Pomagaj !pa pa :ok: :ok: :ok: :ok:

No chcę pomóc, niech się dzieje wola niebios, będzie 14 kota w domu. :strach:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon sty 21, 2013 22:21 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

Jutro zrobię przelew.
Obrazek

pisiokot

Post » Pon sty 21, 2013 22:54 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

Biedne maleństwa :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Wto sty 22, 2013 8:32 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

pisiokot pisze:Jutro zrobię przelew.

Bardzo dziękuję Aniu :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sty 22, 2013 10:52 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

No i niestety mamy problem bo kotki po dobroci nie dadzą się złapać.
Starsza pani ponad godzinę je próbowała zwabić na jedzenie do korytarza ale one chyba przeczuwały co się święci. :evil:

Oto miejsce gdzie przebywają kotki, ich nie widać bo pewnie pozaszywały się w jakieś ciemne miejsca.
Te okna i drzwi to pani która je karmi.
Obrazek

i stary garaż
Obrazek

i ich schronienie w tymże garażu :(
Obrazek

obok ubikacje przy których pani wystawia im też jedzenie :(
Obrazek

Nasłuchałam się okropnie od starszej pani żali, że szkoda czasu jej i mojego bo jak nie chcą to niech zdechną z głodu, bo ona nie będzie ich karmić, i że pani potrzebuje pomocy a nie użeranie się z kotami.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sty 22, 2013 11:05 Re: Bezdomne 3 kociątka marzną na śniegu.Proszę o pomoc dla

Anna61 pisze:
Nasłuchałam się okropnie od starszej pani żali, że szkoda czasu jej i mojego bo jak nie chcą to niech zdechną z głodu, bo ona nie będzie ich karmić, i że pani potrzebuje pomocy a nie użeranie się z kotami.

Może to co chciałam napisać lepiej zostawię dla siebie :evil: :evil: :evil:
Na razie Aniu finansowo nie pomogę,ale mam nadzieję,że za jakiś czas ,za jak najszybszy :ok: :ok: :ok: będę mogła jakoś pomóc
A kociaki mają może wydarzenie na fb ? to może zrobimy ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]