Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu stałego

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 05, 2013 19:30 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

Zrobiłam Rudiemu ogłoszenia na tablica.pl i na gumtree. Czasowo mam ten weekend bardzo zawalony ale jak do poniedziałku nic nie ruszy ze znajomą Kinni to będę okupować inne portale ogłoszeniowe.

Monika co to Cymes? Coś żydowskiego kojarzę... idę sprawdzić... Ty to mnie zawsze czymś zaintrygujesz....
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Sob sty 05, 2013 19:57 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

rude długowlose mialam na tymczasie jedno... chciało mnie zjeść! w ogóle nie napalam się na rude, bo zawsze ustawia się kolejka do ich tymczasowania (ja się ustawiam w kolejce po niebieskie ;-) ), ale z opisu sytuacji wynika, że chodzi o pilną sprawę z powodu choroby... dlatego deklaruję dt dla rudzielca, liczę, że ma też charakter po mamusi, czyli superowy jak na mco przystało :wink: kota musiałby ktoś do Zabrza dowieźć... niestety jedynakiem u mnie nie ma szans zostać, za to może liczyć na socjalizację z psami i kotami...

PS: syberyjczyki na szczęście mają dt, bo bym została totalną zbieraczką... :oops:
Ostatnio edytowano Sob sty 05, 2013 20:05 przez halbina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob sty 05, 2013 20:02 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

halbina dzięki, tu ostatnie słowo ma Neigh i już jej biegnę przekazać wiadomość :D Ty też możesz do niej napisać na adopcjepuchatych@gmail.com
Ostatnio edytowano Sob sty 05, 2013 20:04 przez Bedetka, łącznie edytowano 1 raz
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Deborah A. Edwards

Bedetka

Post » Sob sty 05, 2013 20:04 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

jestem prawie pewna, że znajdzie dom stały lub tymczasowy bliżej stolicy :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob sty 05, 2013 20:42 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

halbina pisze:jestem prawie pewna, że znajdzie dom stały lub tymczasowy bliżej stolicy :ok:

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują iż w istocie rzeczy rację masz Halbino:-). Aczkolwiek jak się okazuje sytuacja nie jest aż tak pilna. Dziś rozmawiałam z panią, kota chce oddać za 2- 3 tygodnie.....I najchętniej od razu do niezakoconego domu stałego.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sty 05, 2013 20:48 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

Bedetka pisze:
Monika co to Cymes? Coś żydowskiego kojarzę... idę sprawdzić... Ty to mnie zawsze czymś zaintrygujesz....

Cymes :mrgreen: to takie delicje , pyszności no w ogóle cosik bardzo mniamniuśnego. No i także, deser jakiś - to już nie wiem dokładnie jaki.
Tak jak u nas delicja - i ciacho - cóś po protu pyszne. :ok:

Rudolf to właśnie taki cymes, słodki, duży, piękny, nic tylko brać garściami i się delektować.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie sty 06, 2013 1:44 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

Neigh pisze:
halbina pisze:jestem prawie pewna, że znajdzie dom stały lub tymczasowy bliżej stolicy :ok:

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują iż w istocie rzeczy rację masz Halbino:-). Aczkolwiek j(...)

Oj tak!! TAK :)
SZKUCIA i CUDNY vel HUNCWOT
Obrazek Obrazek

marguerite

Od: Nie lis 13, 2011 15:09

Post » Nie sty 06, 2013 16:49 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

O rany, jaki piękny kot :1luvu:
Niczym mój Karmel(ma 9 miesięcy), nie mylić z Karmelem Duszka686 :mrgreen:
Klasyki i do tego rude....cud, miód, malina :1luvu:
Mam nadzieję, że są zapytania o Rudolfa :wink:
Na dowód mojej miłości do klasycznej rudości, wklejam
Obrazek

Obrazek

Obrazek
http://norweskie.blog.onet.pl/czekam na zamówienia;)
ObrazekObrazek

Niutek

Od: Pt sty 16, 2009 22:38

Post » Nie sty 06, 2013 17:28 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

uwielbiam koty na smyczy :1luvu: moja by się tak nie dała zapiąć w szelki, zbyt wielka duma pozwoliła jej zaakceptować jedynie obrożę. :wink:

meg1

Od: Śro cze 29, 2011 0:37

Post » Pon sty 07, 2013 10:33 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

Niutek piękny Karmel w tej zimowej scenerii, czasem mnie korci sprawdzić jak moja kotka by się zachowywała na smyczy ale boję się, że mogłoby się jej spodobać i będzie się dopraszała o wypuszczanie, w końcu kiedyś żyła dziko...

meg a nie boisz się, że kotka się gdzieś tą obrożą zawiesi, zahaczy...? Mnie wiele osób przestrzegało przed zakładaniem obroży kotu...
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Deborah A. Edwards

Bedetka

Post » Pon sty 07, 2013 13:52 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

Nie, to jest obroża która w razie takiego ucisku czy szarpania sama się odpina. Miała już jedna taką i działa bez zarzutu;) dużo osób pyta dlaczego ja nosi, tlumaczylam się już z tego w naszym wątku:)
(Wybacz brak polskich znaków, pisze z telefonu)

meg1

Od: Śro cze 29, 2011 0:37

Post » Pon sty 07, 2013 14:09 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

dzięki za info - nie wiedziałam, że są takie obroże. W wolnej chwili zajrzę do Was na wątek ;)
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Deborah A. Edwards

Bedetka

Post » Pon sty 07, 2013 22:47 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

Obrazek a ten... no... wiadomo co z Rudolfem ? :mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon sty 07, 2013 23:16 Re: Rudy pręgowany piękny Rudolf szuka domu - pilne!!!

Monika_Krk pisze:Obrazek a ten... no... wiadomo co z Rudolfem ? :mrgreen:

Wiadomo tyle że w tym momencie nie wiadomo nic... po niedzieli za to coś może się wyjaśnić.
SZKUCIA i CUDNY vel HUNCWOT
Obrazek Obrazek

marguerite

Od: Nie lis 13, 2011 15:09

[poprzednia][następna]