Stasiu-już w wymarzonym DS:) zdj.str. 11 metamorfoza

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 09, 2012 20:29 Re: Żyję !!! Pomimo wszystko !!!! .... i wołam o DOM !!!

Stasiu szuka towarzysza do nowego domku :ryk:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie gru 09, 2012 20:31 Re: Żyję !!! Pomimo wszystko !!!! .... i wołam o DOM !!!

... i to koniec :(
właśnie przeczytałam wiadomość
Pani Kasiu,
jest mi strasznie głupio, ale muszę odwołac adopcje Stasia. Niespodziewanie dostaliśmy 3 koty dzisiaj. Ktos wyrzucił 3 naraz 3-miesięczne kotki. dwa wzielismy my, a jednego wcisneliśmy teściom. Nie mogly trafić do schroniska stąd ta szybka akcja, a jednoczesnie wszystko odbyło się pod patronatem schroniska. mamy podpisaną umowę adopcyjną. Jest mi strasznie przykro, ze Panią rozczarowalam. :/ Postaram się pomoc znaleźć Stasiowi dom. Jako rehabilitacje tyle mogę postarać się zrobić. Przepraszam, i niech mi pani wierzy strasznie mi głupio. :/ Pozdrawiam K.
:cry: :cry: :cry:
Obrazek

animalon

Post » Nie gru 09, 2012 21:08 Re: Żyję !!! Pomimo wszystko !!!! .... i wołam o DOM !!!

To mi też szkoda. :( Nie poddawajcie się trzeba szukać dalej.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Pon gru 10, 2012 9:19 Re: Żyję !!! Pomimo wszystko !!!! .... i wołam o DOM !!!

... czasami myślę, że Stasiu jest "za zdrowy" i dlatego nikt go nie chce - miałam różne kociaki - głuche, bez oka, z padaczką, potrącone - wszystkie w ciągu 2-3 tygodni trafiły do rajskiego domku /za wyjątkiem Rozi, która potem trafiła do jeszcze kochańszego raju/ a Stasiu - żywy, aktywny, wymuskany, gadatliwy, rozrywkowy, zdrowy jak ryba ... i nic ...klapa To już trzeci raz ktoś go zaklepuje ......
Szkoda mi chłopaczka, bo rożnie jak na drożdżach ... i czas leci
Obrazek

animalon

Post » Pon gru 10, 2012 11:18 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

A ogłosiłaś go wszędzie gdzie się da? Jeszcze jest młodziutki kotek ma szansę, ale najlepiej idą małe kociaki, dlatego byłam zła jak przeczytałam, że masz go od maleństwa. Trzymam kciuki i dobrze, że zdrowy, ktoś go wypatrzy, nie musi być kaleką żeby miał dom. :wink:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Pon gru 10, 2012 11:44 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

Hej, doczytałam. Takiego zaklepywania zawsze bardzo sie bałam. Zdaje się, że Słoneczko miała iść razem z nim?

Czy Stasiu (imiennik mojego Stasia) ma ogłoszenia na stronie TOZ Szczecin?

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pon gru 10, 2012 18:09 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

... tak - w TOZie jest od maleńkiego i w poczekalni i był na tablicy , jeszcze jak był jeczony na kk a potem na grzybka. Ale to już historia - dzisiaj to chłopczyk, który przybiega aby się tulić , wskakuje na szafkę , zlew aby wziąść go na ręce :ryk: .... miodzio.... zapomniałam jak to było - moje 3 stacjonarne to już paniusie 5-8 letnie i jak wchodzę do domu to owierają jedno oko a przewracają się na drugi bok i chrapią dalej :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pon gru 10, 2012 18:13 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

...a w leczeniu mam 2 czarnuszki kolejne (ok. 3 m-ce) i 2 tricolorki (ok. 4 m-ce) i co dalej ?.... koczują w zamknięciu ...ale chociaż mają ciepło i są najedzone ... najlepiej , gdyby udało się znaleźć chociaż DT dla nich i oczywiście oswojenie, ponieważ teraz boją się i chowają po kątach. W przeciwnym razie muszę je poprostu wypuścić znowu na dwór .... ręcę opadają :( A dowiedziałam się dzisiaj, że TOZ na 2013 ma środki na sterylizację ok. 1000 kotów , tj. o 300 mniej niż w 2012 roku... więc zapewne będą tylko ciachać kotki wolnożyjące ...
Obrazek

animalon

Post » Wto gru 11, 2012 9:14 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

po domek :)
Obrazek

animalon

Post » Wto gru 11, 2012 20:29 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

Stasiu ma wyjątkową osobowość - jest MEGA towarzyski i w stosunku do ludzi i do innych kociaków, nie niszczy mebli. Jego towarzystwo uzależnia :ryk: ożywi każdy dom i skradnie każde serce :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Śro gru 12, 2012 9:12 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

... hopsamy :ok: ze Stasiem w górę :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Śro gru 12, 2012 13:03 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

Do góry Stasiu :1luvu: hopsaj po domek :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro gru 12, 2012 13:09 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

...otwórz swoje drzwi Stasiowi :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Czw gru 13, 2012 7:49 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

:ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw gru 13, 2012 8:26 Re: Stasiu-zdrowy, wypielęgnowany woła o DOM !!! Szczecin

Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]