Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 22, 2012 9:52 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

juli88 pisze:
jerzykowka pisze:Dziewczyny, niestety u mnie DT również zajęty :(
Mogę pożyczyć klatkę wystawową aby chociaż chwilowo izolować kicię. Jeśli będzie potrzebna, proszę o kontakt telefoniczny, bo rzadko jestem na forum. Tel. 500383928.
Mogę również zawieźć kotkę do dowolnego miejsca na DT/DS, ale wtedy będę potrzebowała pomocy w napełnieniu baku :oops:
Przykro mi, że nic więcej nie mogę zrobić :(
Baaaaardzo mocne kciuki za kicię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klatkę dzisiaj pożyczyłyśmy ale bardzo dziękujemy i na pewno w nagłym przypadku się odezwiemy :)
Niestety przez chorobę koteczki zakup naszej klatki musimy przełożyć... :(

"Oferta" aktualna kiedy tylko będziecie potrzebowały!!!
Pozdrawiam i kciukuję z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon paź 22, 2012 9:55 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

jerzykowka pisze:
juli88 pisze:
jerzykowka pisze:Dziewczyny, niestety u mnie DT również zajęty :(
Mogę pożyczyć klatkę wystawową aby chociaż chwilowo izolować kicię. Jeśli będzie potrzebna, proszę o kontakt telefoniczny, bo rzadko jestem na forum. Tel. 500383928.
Mogę również zawieźć kotkę do dowolnego miejsca na DT/DS, ale wtedy będę potrzebowała pomocy w napełnieniu baku :oops:
Przykro mi, że nic więcej nie mogę zrobić :(
Baaaaardzo mocne kciuki za kicię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klatkę dzisiaj pożyczyłyśmy ale bardzo dziękujemy i na pewno w nagłym przypadku się odezwiemy :)
Niestety przez chorobę koteczki zakup naszej klatki musimy przełożyć... :(

"Oferta" aktualna kiedy tylko będziecie potrzebowały!!!
Pozdrawiam i kciukuję z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serdecznie dziękujemy :)

juli88

Od: Śro lip 01, 2009 5:45

Post » Pon paź 22, 2012 12:58 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

koteczka jest zgłoszona na watku slepaczków do wsparcia finansowego na leczenie oczek-chciałam tu napisac,że taka pomoc jest uwzgledniona u nas , gdy znajdzie sie dla malutkiej dt -proszę do nas zajrzeć

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon paź 22, 2012 13:10 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

alessandra pisze:koteczka jest zgłoszona na watku slepaczków do wsparcia finansowego na leczenie oczek-chciałam tu napisac,że taka pomoc jest uwzgledniona u nas , gdy znajdzie sie dla malutkiej dt -proszę do nas zajrzeć

Dziękujemy :1luvu:

Do piątku kicia musi mieć płukaną ranę, później musimy odczekać kilka dni i można robić badania,
przede wszystkim na choroby, bo bez tego żaden DT jej ni przyjmie oraz biochemię i morfologię, żeby zobaczyć co z tą wątrobą :( Mam nadzieję, że po lekach już będzie lepiej.

juli88

Post » Śro paź 24, 2012 8:37 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

Do niedzieli mamy czas na znalezienie koteczce DT :(
W niedziele wróci do stada, które ją pogryzło... Tam jest za dużo kotów, a za mało miejsca :(

juli88

Post » Śro paź 24, 2012 11:54 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

juli88

Post » Sob lis 03, 2012 11:46 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

I co z czarna kicia bez oczka :?:
Nie mozecie Jej imienia dac - co by nie byla taka anomimowa?
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob lis 03, 2012 16:31 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

Oj chyba mi sie kicie poplataly 8O
A dlaczego tylko dfo niedzieli macie czas z ta pogryziona koteczka :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob lis 03, 2012 17:29 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

czy córka Pani Teresy jej w tym pomaga, czy zostawiła ją samej sobie?

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Sob lis 03, 2012 18:22 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

marysienka pisze:Oj chyba mi sie kicie poplataly 8O
A dlaczego tylko dfo niedzieli macie czas z ta pogryziona koteczka :?:

kicia India miała po pogryzieniu bardzo awaryjny DT w którym mogła zostać do niedzieli ale zeszłej niedzieli.
Dziś już jest w innym DT.
To naprawdę wspaniały kot. Jak ją poznałam to od razu się w niej zakochałam. Jest taka malutka i delikatna.

Przekopiowuje z fb:

info z czwartku
(kicia ma uszkodzone ścięgna)

"Byłam wczoraj z kotką u weterynarza, ma założone usztywnienie na 3 tygodnie na tą chorą łapkę, rana się już ładnie zagoiła. Kotka dostała maść na oczka, dwa zastrzyki na biegunkę i w piątek mamy z nią jechać na badanie krwi pod kątem fiv, białaczki i zrobimy też parametry wątrobowe, trzustkowe, nerkowe itd."

Badania były robione wczoraj tj. w piątek 02.11.2012.
"Nasza India dzisiaj, kicia miała zrobione badania na fiv, białaczkę, parametry wątrobowe, trzustkowe, nerkowe itd... koszt badań to ok 120zł (za fiv etc.) i 60zł za resztę. Bardzo prosimy o wsparcie malutkiej i kciuki za wyniki, będą w poniedziałek :)"

Co do sytuacji p. Teresy i jej córki - nie wiem.

juli88

Post » Nie lis 04, 2012 9:55 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

mogę przekazać żwirek drewniany, paczuszkę karmy RC dla kotów sterylizowanych, puszkę mięsną Butcher's 400g kurczak, komplet szelek, kocimiętkę, Kalm-Aid, witaminy w kroplach, zgrzebełko i butelkę kocimiętki, z tym, że jest uszkodzony atomizer, trzeba by przelać do innego. Proszę o kontakt na PW

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Pon lis 05, 2012 0:51 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

Bardzo dziękuję :)

Jutro będą wyniki badań Indii. Trzymajcie kciuki.

paula91

Od: Śro maja 18, 2011 19:10

Post » Pon lis 05, 2012 10:43 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

Kciuki zaciskamy najmocniej jak się da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musi być dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 05, 2012 10:53 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

Ten link niestety nie prowadzi do wydarzenia Indii.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Pon lis 05, 2012 11:03 Re: Szukamy pilnie dt dla 5mies. pogryzionej kotki!!! Poznań

Jarka pisze:

Ten link niestety nie prowadzi do wydarzenia Indii.

Link do wydarzenia koteczki
https://www.facebook.com/events/5451640 ... ts&fref=ts

juli88

[poprzednia][następna]