*Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.maz.)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 03, 2012 5:35 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

a dom z FB odezwał sie ?
bylby potrzebny tylko transport
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro paź 03, 2012 11:43 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Nikt się nie odezwał.

Wilga2006

Od: Wto sty 08, 2008 8:58

Post » Śro paź 03, 2012 15:12 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Najwięcej odzewu jest z gumtree i tablica.pl
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro paź 03, 2012 17:57 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

i nie udało się z domem na FB?
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Śro paź 03, 2012 19:02 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Nikt się nie odezwał

Wilga2006

Post » Śro paź 03, 2012 19:28 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

W Siedlcach nie tak łatwo o domki niestety :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro paź 03, 2012 19:41 Re: *Cudna młoda koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.m

ina11 pisze:Obrazek

Obrazek

Wanda ma już pod opieką kilka psów i niestety nie ma możliwości żeby zatrzymac koteczką. Dlatego bardzo pilnie szukamy dla niej DT lub DS.
Kicia obecnie przebywa w Siedlcach (woj. mazowieckie).
Tel. kontaktowy do Wandy: tel. 608 184 910 lub 692 677 335

:1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw paź 04, 2012 10:10 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Chciałam ją uratować, ale nie dam rady. Muszę jechać na działkę. Robi się coraz zimniej a ja muszę tam dokończyć prace przed zimą. Muszę!!! Nie mogę ściągać, bo jak jeszcze się oziębi to zamiast tam coś zrobić rozłożę się i będzie kłopot. Już jestem podziębiona. Nie mogę jej tam zabrać, bo to równałoby się z jej zaduszeniem przez psy no i kategoryczne veto męża.
Co więc mi pozostaje?
Zanieść ją do Straży Miejskiej (jeżeli wezmą)
Zanieść ją i wypuścić skąd wzięłam
Puścić ją na osiedlu
Jestem naprawdę zrozpaczona, bo marne widzę szanse na wykonanie tych prac przed zimą. Zmarnowałam te kilka dni wolne a teraz pozostałą część października mam poszatkowaną przez wizyty lekarskie.
Zadzwonię do straży czy ją wezmą,jeżeli nie to przetrzymam do niedzieli. Jak w tym czasie nic się nie znajdzie dla kici to lepiej jak wypuszczę ją na osiedlu ma wtedy większe szanse, że ktoś ją weźmie.

Wilga2006

Post » Czw paź 04, 2012 10:20 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Wilga2006
ja do 9-tego moge ja przetrzymać u siebie zamknietą,(potem psiaki biore przed sterylką kapać)ale trzeba ją zabrać potem...Jeśli to jakies wyjscie to się odezwij.Szkoda jej wypuszczać.Mogę ja zamknac w łazience w mieszkaniu gospodarczym,ale tam jest nieogrzewane :roll: I szukać domu nadal :( Szkoda ja wypuścić,skoro już kuwetkę opracowała...ALE to tylko na TDT na kilka dni/tydzień...W miszkaniu podłapie wirusa u mnie,więc tylko w tym mieszkaniu moge ja zamknąc(kuwete bys musiała wziąc,bo oddałam nadmiar)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw paź 04, 2012 10:42 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Ja muszę jechać na działkę. Znaleźć robotnika, kupić materiały i wymurować ziemną piwniczkę na przechowanie kwiatów.
Tylko wtedy będą miały szansę na przezimowanie. U mnie tam jest dołek termiczny i najniższe temperatury. Mam róże w donicach. Tej zimy wszystko w gruncie wymarzło. Zostało mi tylko to co schowałam do zrobionego dodatkowego szamba.
Niestety mąż już to podłączył i teraz jest tam szambo. Tam jest dużo roboty przed zimą a ja teraz mam ciągłe jeszcze wizyty lekarskie i na karku odwołanie od komisji do Sądu o obniżenie mi stopnia niepełnosprawności. Muszę tego dopilnować.
Sama chyba to rozumiesz.
Nie jest mi łatwo, ale mam nóż na gardle i z bólem serca o tym piszę.

Wilga2006

Post » Czw paź 04, 2012 21:21 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Czy nikt nie zlituje się nad małą koteczką ? Nikt nie ma dla niej jakiegoś kącika, żeby wziąć ją na DT?
Muszę jechać. Zostało tam 9 psów, moje niemałe stadko ozdobnych kurek, oczka wodne i te trochę kwiatów. To wszystko wymaga zabezpieczenia na zimę i opieki. Mąż się tym nie zajmie, bo to nie jego działka. Już teraz jest wściekły, że siedzę sobie
a swoje zabawki zwaliłam jemu na głowę.

Wilga2006

Post » Czw paź 04, 2012 22:18 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

tdt u Bożeny jest przecież jakimś wyjściem.
no i daje czas na znalezienie dt lub ds-jest wyjątkowo piekna i długo nie powinna szukać :ok:
trzeba tylko trochę czasu i zmasowanej akcji ogłoszeniowej :!:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt paź 05, 2012 5:40 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Wyslalam pw - kotka musi byc DZISIAJ przywieziona do Warszawy (lub do Otwocka), a bedzie miala DT
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt paź 05, 2012 6:31 Re: *Szylkretka koteczka PILNIE szuka DT/DS (Siedlce- woj.ma

Agneska pisze:Wyslalam pw - kotka musi byc DZISIAJ przywieziona do Warszawy (lub do Otwocka), a bedzie miala DT

byłoby wspaniale :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

[poprzednia][następna]