Rudy ZŁOTEK już jest w domku! został warszawiakiem:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2012 7:30 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

zuzia96 pisze:a ja dzisiaj cały dzień siedziałam i dziergałam mu ogłoszenia :)

No to muszą być efekty. Za domek :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon paź 01, 2012 23:00 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Dalej dziergam ogłoszenia :) strasznie mi to dużo czasu zajmuje :?

no właśnie, oby tylko były efekty :ok:

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto paź 02, 2012 7:04 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Taki piekny kocur na pewno nie bedzie długo czekał na domek :)
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto paź 02, 2012 7:40 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Już ty mu znajdziesz domek :D Najlepszy na świecie :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro paź 03, 2012 18:59 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Bazyliszkowa pisze:Już ty mu znajdziesz domek :D Najlepszy na świecie :ok: :ok: :ok:

Tylko taki nas interesuje :D innego nie bierzemy :D

A Złotek pięknie się bawi z nowym tymczasikiem czarnuszkiem (który dostał na imię Szymek). Do tej pory rudasek zamęczał Maksia, Maksiu nie czuje się najlepiej, musiałam go cały czas chronić przed zaczepkami Złotka. Teraz Złotek ma koleżkę zawsze chętnego do zabawy. I koleżka sam zaczepia, kotłują się, uprawiają zapasy, jedzą z jednej miski (tzn. jeden wyjada drugiemu). Bardzo żałuję, że nie mam teraz aparatu, bo uwiecznienie tego wszystkiego jest bezcenne :D
Kiedyś siedziałam długo, bo dziergałam Złotkowi ogłoszenia, moje koty już spały i nie chciało mi sie rozkładać łoża w pokoju. W tajemnicy przed Alusią cichutko wymknęłam się do sypialni, którą teraz okupują chłopaki. I to była najgorsza decyzja w moim życiu!! :twisted: Pół nocy nie spałam, bo chłopaki urządzały sobie zabawy na....mnie :twisted: :twisted: Na mnie się tłukły, podgryzały, przeze mnie uskuteczniały gonitwy i wszystkie inne harce, jakie młodzieńcom akurat przyszły do głowy :twisted: Rano wstałam nieprzytomna i powiedziałam sobie NIGDY WIĘCEJ! Nigdy więcej nie śpię z chłopakami :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw paź 04, 2012 22:15 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Złotek bardzo zaprzyjaźnił się z Szymusiem. Aż miło patrzeć jak pięknie się bawią razem, razem uprawiają kurcgalopki, razem śpią na jednym krześle. Marzy mi się, żeby poszli w dwupaku do jednego domu. Ale to chyba nierealne, Złotka juz ogłaszam, a Szymka nie wiem kiedy zacznę. Nie mam aparatu, a bez ładnych zdjęć nie ma nawet co zabierać się za ogłoszenia. A jeszcze w dodatku czarny kociak, okropnie trudno jest zrobić fajne zdjęcia czarnemu kotu :(
Mam kilka fotek Szymka z komórki, ale nie za bardzo nadają się do ogłoszeń, a maluch jest naprawdę wyjątkowo uroczym czarnuszkiem. Ale nie mam żadnej fotki wspólnej obu chłopaków :|

taki jest Szymuś, przyjaciel Złotka :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt paź 05, 2012 6:47 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Ale ślicznota :)
Wyglada jak mały krecik ;)
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Nie paź 07, 2012 22:16 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Mam pożyczony aparat :D więc nowa porcja fotek. Chłopaki wszędzie razem :D
przy misce
Obrazek

Obrazek
i na treningu kocich zapasów
Obrazek

Obrazek

Obrazek
raz na wozie :lol:
Obrazek
raz pod wozem :lol:
Obrazek

Złotek ma rok, Szymuś 5 miesięcy, a różnica między nimi niewielka. Złotek jest drobny i szczuplutki, a Szymuś jest krótki, okrąglutki jak beczułka, brzucholek prawie ciągnie po podłodze :ryk: bo kocha jeść. I dostał ksywkę Bambaryłka :ryk:
cudo Szymuś Bambaryłka
Obrazek
i cudo szczuplaczek przystojniaczek Złotuś
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie paź 07, 2012 22:21 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

można się dołączyć do kibicowania? :oops:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 07, 2012 22:29 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

ewexoxo pisze:można się dołączyć do kibicowania? :oops:

Ależ oczywiście :1luvu: Witamy, witamy Dużą mojego ulubionego Kota Morrisa :1luvu:

a druga kula-smakula czasami nie potrzebna dla kotecków w celach odchudzeniowych? bo właśnie wystawiłam na bazarku :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie paź 07, 2012 22:47 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

zuzia96 pisze:

Ależ oczywiście :1luvu: Witamy, witamy Dużą mojego ulubionego Kota Morrisa :1luvu:

a druga kula-smakula czasami nie potrzebna dla kotecków w celach odchudzeniowych? bo właśnie wystawiłam na bazarku :lol:

Jakby były dwie kule -smakule to by jadł podwójnie, bo to okropny obżartuch :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 07, 2012 22:52 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

ewexoxo pisze:
zuzia96 pisze:

Jakby były dwie kule -smakule to by jadł podwójnie, bo to okropny obżartuch :wink:

ale by 2 razy więcej ruchu miał :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon paź 08, 2012 6:44 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Złotuś ledwie się mieści na tym drapaczku :)
Obrazek

Karotka

Post » Pon paź 08, 2012 22:21 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Karotka pisze:Złotuś ledwie się mieści na tym drapaczku :)

Eee, jeszcze są luzy :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto paź 09, 2012 6:54 Re: Kotek ZŁOTEK, czyli młody przystojny rudzielec szuka dom

Dobra dobra, zobaczymy za miesiąc ;)
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]