Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2012 13:49 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

bira pisze:Oj, dzięki wielkie :-)
Jutro muszę zadzwonić do tej pani i zapytać czy koty w komplecie. Mam nadzieję, że nic nowego u niej nie zamieszkało............

I jak? Mam nadzieję na normalny kotostan...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt kwi 20, 2012 18:26 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Rozmawialam dzisiaj z pania. Na szczescie nic nowego nie ma. Stare sa. Byly jakies telefony, jeden podobno ode mnie, ale nie mam pojecia kto mogl dzwonic. W kazdym razie na razie jest komplet. Oby te ogloszenia poskutkowaly.
Obrazek

bira

Od: Śro kwi 11, 2012 20:04

Post » Pon kwi 23, 2012 20:47 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Podniose moje kociaki
Obrazek

bira

Post » Śro kwi 25, 2012 22:17 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Do góry kociaki!!
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pt kwi 27, 2012 12:42 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Podrzucam '-) moze ktos je zauwazy :-)
Obrazek

bira

Post » Sob kwi 28, 2012 6:04 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Szukamy domków dla kotów.
A może ogłosić je na wątkach rudzielców, tricolorków i in.?
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto maja 01, 2012 17:44 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Podniose kociaki
Obrazek

bira

Post » Śro maja 02, 2012 21:50 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Czarno-biała kicia Honoratka znalazła nowy super domek :-) Powodzenia malutka :-)
Balbinka, kicia z nowotworem jest w stanie bardzo ciężkim. Pani bije się z myślami czy powinna skrócić jej cierpienia. Wet wyraził zgodę na eutanazję, ale na razie pani Jadwiga nie ma sumienia uśpić kocicy...
Dwa koty pani czeka operacja. Zabieg jednego z nich chcę sfinasować na drugiego szukam funduszy......
Obrazek

bira

Post » Czw maja 03, 2012 2:55 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Honoratka ma się świetnie. Figluje, odpoczywa. gdy się ja głaska ( a głaskania i przytulania ma ile chce) głośno mruczy... jest rozkoszna :-))

Kicia ma się świetnie :-)) Figluje, podjada, jest rozkosznym kotkiem, któremu niczego nie będzie brakowało... Śpi już w człowiekowym łóżku i mruczy, jak mały piecyk :-))
Ostatnio edytowano Czw maja 03, 2012 7:17 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: złączyłam treść dwóch postów

ebata

Od: Czw maja 03, 2012 2:49

Post » Pt maja 04, 2012 17:08 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Ciesze sie, ze Honka tak dobrze trafila :-) a jak dogadala sie z kotka rezydentka?
Obrazek

bira

Post » Śro maja 09, 2012 19:28 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

ebata pisze:Honoratka ma się świetnie. Figluje, odpoczywa. gdy się ja głaska ( a głaskania i przytulania ma ile chce) głośno mruczy... jest rozkoszna :-))

Kicia ma się świetnie :-)) Figluje, podjada, jest rozkosznym kotkiem, któremu niczego nie będzie brakowało... Śpi już w człowiekowym łóżku i mruczy, jak mały piecyk :-))

super :1luvu: gratuluję kociczki i życzę szczęścia! :kotek:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt maja 11, 2012 13:16 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

cześć.
Dawno nie byłam na miau, bo pochłonęły mnie psie sprawy na dogo.
Teraz dostałam bana za sygnaturę i wreszcie będę miała czas dla kotów.
przeniosę się tu z sierokocińcem, chociaż będę tęsknić za zwierzami zostawionymi na dogo

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pt maja 11, 2012 21:02 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Honoratka świetnie dogaduje się ze starszą kicią (ma 15 lat). Najpierw na siebie syczały, ale szybko się zaprzyjaźniły. Mała ma wilczy apetyt, rozrabia, biega, bawi się myszkami. Przychodzi do głaskania, rozkosznie mruczy. Uwielbia przeglądać sie w dużym lustrze - taka mała elegantka :-)) W nowym domku jest obsługiwana jak królowa :-)

ebata

Od: Czw maja 03, 2012 2:49

Post » Sob maja 12, 2012 21:53 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

Ebata, cieszę się, że Honia tak fajnie trafiła :-) Oby reszcie też się udało :-)

Witaj Inguś :-) brakuje Cie na dgm :-) Ale wątku pilnujemy :-) Wracaj szybko :-)
Obrazek

bira

Post » Pon maja 14, 2012 8:34 Re: Starsza pani i kilkadziesiąt kotów. Pomocy! Zduńska Wola

poza banem dogo dostałam bana netowego.
Wczoraj byłam kompletnie niemedialna.
W sobotę miał iść do nowego domu Junchiro.
Najprawdopodobniej ojciec mojego Vita.
Niestety Pani jednak nie zdecydowała się, bo obawiała się, że wypadanie odbytu, mimo operacji będzie wracało.
A tak się cieszyłam, bo on w tym pseudo jest biedny

Na dogo miesiąc szybko minie, a ja już zaczęłam robią porządki. Tylko wczoraj spakowałam dwie ogromne siaty ciuchów na bazarki.
Na fb mam profil Inga Animalis. Jakby co, można pisać. Na animalis.pl@gmail.com i inga.mm@hotmail.com też.
Nie umiem założyć na fb takiego profilu zbiorczego dla sierokocińca.

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

[poprzednia][następna]