[Pilne]Klatka dla kociego maleństwa-Olsztyn/Szczytno/Gdańsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2012 1:06 Re: [Pilne]Klatka dla kociego maleństwa-Olsztyn/Szczytno/Gda

Sprawna i szybka akcja! Brawo!!!! :ok: :piwa:

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Pon kwi 02, 2012 5:59 Re: [Pilne]Klatka dla kociego maleństwa-Olsztyn/Szczytno/Gda

mala_wet pisze:Dziękuję wszystkim za tak duży odzew!
Słyszałam kiedyś, że tworzycie super społeczność... ale nie wiedziałam, że jesteście aż tak zorganizowani i chętni do pomocy!

Kochani, ja tak z innej beczki. Horacy ma pod swoją opieką wiele zwierząt w tym przewlekle chorych. Kocia z małymi potrzebuje wiele dobrej karmy, potrzebuje żwirku, może jakiegoś mleka by jej pokarm był wartościowy i dawał jej i dzieciom siłę.Basia nie powie ale wiem ile kosztuje tymczasowanie.
Chciałam zaproponować zorganizowanie się społeczności, cioteczek wetowskich ,założycielki wątku i znalazcy maleńtasa by za sponsorowali kotce choć worek dobrej karmy.Takiej dla kotek potrzebujących siły i odżywczych składników.Jako weci wiecie sami co jej najbardziej jest teraz potrzebne.Tym bardziej ,ze kotka trafiła ze schronu .A tam wiadomo jakie są warunki. I przyjęła jeszcze do swego cycola sierotkę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia]