Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OlaLola pisze:ja temu kotu współczuje...
klaudusia71 pisze:A kota znajdę na pewno, niezależnie od tego, czy jakieś zadufane w sobie maniaczki mnie pokomentują, czy nie.
*anika* pisze:OlaLola pisze:ja temu kotu współczuje...
ja także...
kilkumiesięczy siwiejący kotek![]()
pewnie ze starości
![]()
klaudusia71, a zdajesz sobie sprawę z tego, że koty drapią, zrywają czasem tapety ze ścian, obdrapują kanapy, wskakują na kuchenny stół prosto w talerz z jedzeniem, strącają różne rzeczy na podłogę i tak dalej? czy może twój kot "będzie idealny" i "na pewno tak nie będzie robił"?
klaudusia71 pisze:Lepiej niech siedzi w schronisku. Albo umiera gdzieś topiony w rzece.
klauduska pisze:wolę zrazić do siebie osobę, niż żeby mój zwierzak do takiej osoby potem miałby trafić.
myamya pisze:klaudusia71 pisze:Lepiej niech siedzi w schronisku. Albo umiera gdzieś topiony w rzece.
A bierzesz pod uwagę, że może trafić do lepszego domu, niż twój? Wiem, szokująca myśl, ale o dziwo taka alternatywa też istnieje.
saintpaulia pisze:To nie złośliwość (na prawdę!), ale skoro zależy Ci na ideale kota, to może latwiej osobiście odnaleźć go w schronisku?
saintpaulia pisze:To nie złośliwość (na prawdę!), ale skoro zależy Ci na ideale kota, to może latwiej osobiście odnaleźć go w schronisku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 23 gości