czyli tutaj viewtopic.php?f=1&t=136130&start=0
w pierwszym i drugim poście najważniejsze informacje
jest 22 kotów na podwórku (do 20 stycznia jeszcze jest p. Teresa, potem fizycznie nikogo nie będzie)
zima

prosimy o pomoc w ogłaszaniu tych kotów
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Dojechali![]()
Miluś bardziej odważny, narzeka i miauczy, wyjęty z transporterka od razu ogon w górze i dawał się głaskać pracownikom.
Groszek z tyłu transporterka, przestraszony... wsadzony do kuwety rozpłaszczył się w niej i patrzył, gdzie zwiać.
Teraz obaj chłopaki zaszyli się pod drukarką, faksem i skanerami
Szalony Kot pisze:O rany, jakie to są słodziaki!![]()
Mruczą, tulą się, wciskają na ręce (tylko te pazury...).
Aktualnie obydwa leżą obok mnie (na biurku i krześle). Groszek przysypia.
Duża von Focha pisze:Zasłyszane pod drzwiami łazienki, w której sypiają chłopaki:
TŻ: Groszku, jaki Ty jesteś fajny, ja wcale nie chcę żebyś się wyprowadzał!
Groszek: mrauuuu! wrrrrr, wrrrr, wrrr!
Groszek dzisiaj trochę się poruszał i pobawił piórkami na patyczkunie myślałam, że kotki w tym wieku potrafią być takie wesolutkie
Miluś nad wszystko przedkłada miękką kołderkę
Duża von Focha pisze:Pozwolę sobie podlinkować galerię Avian, która była uprzejma zrobić sesję fotograficzną Groszka i Milusia:
http://www.galeria.gagatki.com/index.php?/category/68
Duża von Focha pisze:Garść wieści od Milusia i Groszka![]()
Niestety kk wrócił i chłopaki dalej na antybiotyku, tym razem innym. Poprawa jest, zwłaszcza u Groszka, który jeszcze pisika, ale już ładnie oddycha.
Poza tym chłopcy mają się świetnie i nawet się bawiąniesamowicie śmiesznie wygląda taki wielki Groszek czy Miluś podskakujący ze szczurem albo goniący za piórkami na wędce
Noce grzecznie przesypiają, tylko Miluś wstaje dość wcześnie i chodzi i gada, żeby ktoś się nim zajął
grucha jak gołąbek
apetyt dopisuje i ładnie się wkomponowały w moje stadko, nie tylko kolorystycznie
![]()
Przesyłają pozdrowienia dla Cioteczek
Duża von Focha pisze:Miluś i Groszek już też ogłaszani![]()
http://www.agapeanimali.org/koty.php?page=2&kociak=140
http://www.agapeanimali.org/koty.php?page=2&kociak=139
Patmol pisze:post z 29 lutegoDuża von Focha pisze:Garść wieści od Milusia i Groszka![]()
Niestety kk wrócił i chłopaki dalej na antybiotyku, tym razem innym. Poprawa jest, zwłaszcza u Groszka, który jeszcze pisika, ale już ładnie oddycha.
Poza tym chłopcy mają się świetnie i nawet się bawiąniesamowicie śmiesznie wygląda taki wielki Groszek czy Miluś podskakujący ze szczurem albo goniący za piórkami na wędce
Noce grzecznie przesypiają, tylko Miluś wstaje dość wcześnie i chodzi i gada, żeby ktoś się nim zajął
grucha jak gołąbek
apetyt dopisuje i ładnie się wkomponowały w moje stadko, nie tylko kolorystycznie
![]()
Przesyłają pozdrowienia dla Cioteczek
i jak tam chłopaki -już zdrowe?
Duża von Focha pisze:To trochę wieści z Poznania![]()
Groszek i Miluś mają się świetnieGroszek przeżywa drugą młodość, galopuje jak szalony po domu, bawi się myszkami, notorycznie wisi na moim pasku od szlafroka, bo mu dynda przed nosem, to trzeba złapać i koniec
zrobił się niesamowicie puchaty, mój TŻ twierdzi, że wygląda jak sowa a nie jak kot
Bardzo się ucieszył z otwarcia sezonu balkonowego
![]()
Miluś natomiast nade wszystko kocha ludzi, ona musi być na/obok/pod człowiekiem. W nocy chrapie i się straszliwie rozpycha, wykolegował mnie z poduszkiPoza tym jest kochany
![]()
Zdrowotnie lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości