Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szylka0505 pisze:Kicia też cudna ale trzeba ale czy do domu? skoro nauczona jest życia na dworze ? Kociak którego szukam musi byc kotkiem żyjącym w domu, kiedyś wzięłam kocurka ze wsi i po zamknięciu w domu gasł w oczach i musiał wrócic na wolośc, jednak czego oczy nie widziały tego serduszku nie żal, nie chce ryzykowac. Zależy mi na kotku który zna życie w domu i jeśli to dorosły kot to powinien miec stycznośc z psem. Chociaż moja kicia od razu go zaakceptowała.
jaaana pisze:Szylka0505 pisze:Kicia też cudna ale trzeba ale czy do domu? skoro nauczona jest życia na dworze ? Kociak którego szukam musi byc kotkiem żyjącym w domu, kiedyś wzięłam kocurka ze wsi i po zamknięciu w domu gasł w oczach i musiał wrócic na wolośc, jednak czego oczy nie widziały tego serduszku nie żal, nie chce ryzykowac. Zależy mi na kotku który zna życie w domu i jeśli to dorosły kot to powinien miec stycznośc z psem. Chociaż moja kicia od razu go zaakceptowała.
No właśnie ta kota nie jest nauczona życia na dworze. Rozpaczliwie pcha się do człowieka. Działkowe koty jej nie akceptują. To na pewno był kot domowy.
Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia, ale już cztery dorosłe koty zgarnęłam do domu i żaden nie miał najmniejszej ochoty wychodzić. Jeden nawet na parapecie nie chciał usiąść.
Szylka0505 pisze::arrow:![]()
Jestem umowiona zobaczyć marmurowego kotka długowlosego,tylko on został z całej gromadki ale ponoć jest bardzo wystraszony i poprzednia Pani oddala go następnego dnia po adopcji. Czy ktoś ma doświadczenia jak oswoić takiego kota? Podobno zuca się i gryzie.
Jestem umowiona zobaczyć marmurowego kotka długowlosego,tylko on został z całej gromadki ale ponoć jest bardzo wystraszony i poprzednia Pani oddala go następnego dnia po adopcji. Czy ktoś ma doświadczenia jak oswoić takiego kota? Podobno zuca się i gryzie.
Zjadła przy mnie nieco, otarła się po raz pierwszy o nogi... a teraz siedzi znów za szafką z książkami)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości