Mieszaniec norwega i bura kotka mają super dom w Starachowic

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 9:13 Re: Mieszaniec norwega i bura kotka mają super dom w Starachowic

Nie było mnie ponad tydzień w domu i byłam bez netu...
Koty mają najcudowniejszy dom pod słońcem... Jola zdała mi relację...

INKA JESTEŚ WIELKA!

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Sob lis 19, 2011 19:11 Re: Mieszaniec norwega i bura kotka mają super dom w Starachowic

Hej:)napisalam gdzies ale nie wiem gdzie...wiec tak:kocury kocham i sa przeslodkie..nie jestem wielka ale chcialam im pomoc...pomoglam i maja u mnie domek. staram sie..a Jola...jest najslodsza osoba ktora znam...jestem zaszczycona ze mogalm byc jej pomocna:):)a tak na marginesie,....szukam domku dla Matusia...super piesek...http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... 0575..moze cos sie znajdzie..idzie zima a on..nie umie zyc w schronisku..:(

inka808

Od: Pon sty 24, 2011 11:08

Post » Sob lis 19, 2011 19:13 Re: Mieszaniec norwega i bura kotka mają super dom w Starachowic

znowu nie ten link..teraz chyab bedzie ok:)...http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z321600575

inka808

Post » Sob lis 19, 2011 19:23 Re: Mieszaniec norwega i bura kotka mają super dom w Starachowic

i jeszcze cos..Pani kocurow nie chciala sie ich pozbyc...musiala...powinna teraz pomyslec o swoim zdrowiu..dotknela ja ciezka choroba ale bardzo troszczy sie o nie...ciagle dzwoni i pyta..zapewnila mi karme i wszystko co im niezbedne...nie oceniajmy kogos kto ma wielkie serce...czasami zycie nas zmusza do ciezkich decyzji...uszanujmy to:)u mnie sa kochane...to nie to samo..wiem.one sa tak zadbane ze w zyciu nie widzialam tak szczesliwych kotow..oby wiecej takich ludzi,a dla wszystkich ktorzy duzo gadaj a malo robia...nie zawsze jest tak jak wyglada...trzeba zajrzec glebiej..pozdrawiam :):)

inka808

Post » Sob lis 19, 2011 20:22 Re: 2 koty - pani chora na białaczkę musi się ich pozbyć! Ost

dorcia44 pisze:sytuacja szokująca...moja mam chorowała na białaczkę ,nigdy ,nawet jej przez myśl nie przeszło pozbyć się psów ,kotów.... :evil:

Pani ma przejść przeszczep.
Będzie musiała mieć sterylne warunki.

Sytuacja jest rzeczywiście wyjątkowa :(

Edytuję.
Znowu odpisałam na post, nie doczytując wątku do końca :oops:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lis 20, 2011 1:57 Re: Mieszaniec norwega i bura kotka mają super dom w Starachowic

nie martw sie :)ja tez napisalam gdzie nie powinnam...wybacza nam to...buziaki:):)

inka808

Post » Nie lut 19, 2012 16:17 Re: Mieszaniec norwega i bura kotka mają super dom w Starachowic

inka808 pisze:i jeszcze cos..Pani kocurow nie chciala sie ich pozbyc...musiala...powinna teraz pomyslec o swoim zdrowiu..dotknela ja ciezka choroba ale bardzo troszczy sie o nie...ciagle dzwoni i pyta..zapewnila mi karme i wszystko co im niezbedne...nie oceniajmy kogos kto ma wielkie serce...czasami zycie nas zmusza do ciezkich decyzji...uszanujmy to:)u mnie sa kochane...to nie to samo..wiem.one sa tak zadbane ze w zyciu nie widzialam tak szczesliwych kotow..oby wiecej takich ludzi,a dla wszystkich ktorzy duzo gadaj a malo robia...nie zawsze jest tak jak wyglada...trzeba zajrzec glebiej..pozdrawiam :):)

iwop pisze:Nie było mnie ponad tydzień w domu i byłam bez netu...
Koty mają najcudowniejszy dom pod słońcem... Jola zdała mi relację...

INKA JESTEŚ WIELKA!

Minął 1rok. Ktoś wie co dalej z kotami i Panią?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia]