Ale nowy DS jeszcze nie wie, czy został oficjalnie DS- em ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
joluka pisze:Czy na FB jest jakikolwiek odzew???? nie mam tam niestety konta i nawet podejrzeć nie mogę... .
Dawno Cię nie spotkałam - właśnie miałam pytać jak można Cię znaleźć na FB i widzę odpowiedź że nie... Wieczorem udostępnię Okruszka u siebie Potrzymam kciuki za DS
Kussad moja kochana !!! Dzięki wielkie, ale wstrzymaj się przez chwilę - bo być może za moment będzie już "przyklepany" nowy DS dla Okruszka (popatrz wyżej ) .
Domek spał, bo choruje...ale juz tylko trochę . Teraz domek będzie przetrawiał informacje...choć właściwie nie musi. Domek sam sobie zdanie na temat Okrusia wyrobi i będzie postępował tak, jak dla Okrusia najlepiej . Ale żeby nie było, Domek zaraz wszystkie informacje dokładnie przeczyta .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Domek przeczytał uważnie maile. Zyskał tylko jeszcze większą pewność . Domek Okrusia bardzo kocha . I zrobi wszystko, żeby mu było jak najlepiej .
Domku stały - kochana Vip0! Bardzo dziękujemy w imieniu Okruszka i nas wszystkich!!!!!
Napisałam do p. Jagody - czekam na odpowiedź. Mamy z Kotbert nadzieję, że pomoże przynajmniej w kwestii transportowej (Okruszka czeka podróż Marki k/Warszawy - Częstochowa, najwcześniej gdzieś w połowie przyszłego tygodnia). Jeśli jednak nie - to będziemy kombinowały transportowo na forum.
Poprosimy o gigantyczne za dopięcie wszystkiego!!!!
To ja postaram się DS Okruszka i Gosi-Vip0 podsyłać jakąś karmę. Różnie u mnie z finansami, ale na allegro można wyszperać okazje - a skorzysta nie tylko Okruszek, ale i pozostałe zwierzaki Gosi-Vip0