SILVER ma DS! W sobotę jedzie do Miśki74 :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 17, 2011 22:41 Re: Pilne! Whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

Wiolaww pisze:wtrącę się troszkę :oops:
transport do W-wy załatwiony na 13 listopada

klauduska pisze:jak to na 13.11?? dlaczego dopiero za msc?? niemożliwe, że dopiero wtedy ktoś na tej trasie będzie jechał..

No i zrobiło się zamieszanie :roll:
Już wyjaśniam, bo to nie do końca tak. 13 listopada to jest najwygodniejsza możliwość, bo to transport samochodem. Natomiast wcześniejszy pewnie byłby możliwy, ale:
- 24 października (poniedziałek) kotek będzie szczepiony
- jadę do Warszawy busem 21 października w nocy (jeszcze muszę się dowiedzieć czy możliwy przewóz zwierząt), ale to odpada z powodu szczepienia 24.10.
- później jadę busem dopiero 4 listopada (piątek w nocy) - więc wtedy mógłby być ten wcześniejszy transport, na Dworcu Zachodnim w Warszawie byłabym na 5:30-6:00. No i ktoś musiałby być tam po kota w tych godzinach 8O Dlatego ten transport autem wydawałby się najmniej stresujący i najwygodniejszy dla drugiej, odbierającej strony... :oops:
:|
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Pon paź 17, 2011 23:06 Re: Pilne! Whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

nieźle.. no to trzeba mu koniecznie porobić ogłoszenia, bo bez sensu, żeby msc siedział u ciebie jeszcze, a nikt o nim nie wiedział, że czeka na dom ;).
za ładny kociak z niego, żeby siedział tyle i tylko dt zmieniał zamiast od razu na ds jechać ;)

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Wto paź 18, 2011 19:33 Re: Pilne! Whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

ups, narozrabiałam :oops:
z tym transportem, to nie do końca tak. 13 jest pewne że będzie, Jest natomiast mała szansa, że ci dobrzy ludzie będą jechać do Krosna też i wcześniej. Jest tylko mały problem, o tym, że będą jechać dowiemy się na 1 lub 2 dni wcześniej.

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Wto lis 08, 2011 14:18 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

Nadano imię maluchowi! Proste, wynikające z umaszczenia :ryk: -> Silver :mrgreen:
Silver jedzie do DT do klauduski w ten weekend - 13 listopada, w niedzielę :1luvu:
Postaram się wieczorem pododawać trochę zdjęć przytulastego rozrabiaki :1luvu:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Sob lis 12, 2011 2:08 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

Szejbal pisze:Nadano imię maluchowi! Proste, wynikające z umaszczenia :ryk: -> Silver :mrgreen:
Silver jedzie do DT do klauduski w ten weekend - 13 listopada, w niedzielę :1luvu:
Postaram się wieczorem pododawać trochę zdjęć przytulastego rozrabiaki :1luvu:

Niestety otrzymałam PW od klauduski, że z przyczyn osobistych nie może już wziąć do siebie na DT Silvera... :(
Czy jakiś DT/DS z Warszawy lub okolic chętny? Może jednak ktoś? :(
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Sob lis 12, 2011 5:08 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

mogłabym dołączyć do moich whiskasów-są troszkę mniejsze...tylko ja jestem z "dalszych" okolic :?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob lis 12, 2011 12:14 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

J.D. dziękuję za Twoją chęć pomocy :1luvu: Ale wiem, że nie masz teraz lekko i byłabym bez serca, gdybym dosyłała do Ciebie jeszcze malucha ode mnie :( Odmawiam, ponieważ jestem świadoma, że o ile u mnie jest ciężko, to u Ciebie jest więcej kotów pod opieką i nie mogłabym dokładać finansowych problemów :oops:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pon lis 14, 2011 16:46 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

Melduję się:)
Jeśli ktoś potrafi zrobić banerek, to bardzo proszę w imieniu Silvera, może to pomoże w znalezieniu Domku.

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Wto lis 15, 2011 23:12 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

Cudowny :) po nierównej przegranej walce o życie mojego Stefanka wzięłam kocistego od vetki i bardzo chodzi mi po głowie dokocenie :) Więcej niż 2 nie mogę mieć-chcę zapewnić kotom dobre warunki-a w ugniataczu się zakochałam :) Urabiam małżonka :) na razie nic nie mówię...
Moi kochani:
Silvuś
Rudolf *
Stefanek*

Miśka74

Od: Śro paź 19, 2011 11:51

Post » Wto lis 15, 2011 23:21 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

Miśka74 -> :ok: :ok: :ok:
:ryk:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Śro lis 16, 2011 2:16 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

Oj tak - urabiać :ok: A Silver coś od siebie chce jeszcze powiedzieć :1luvu:

Obrazek
Jak to nikt mnie nie chce? 8O

Obrazek Obrazek
Moich łapeczek? 8O

Obrazek Obrazek
Mnie? :(
Obrazek

Obrazek Obrazek
Bo mnie inne koty bardzo chyba lubią :oops:
Obrazek Obrazek

A tak ostatnio zasnąłem w czasie zabawy:
Obrazek Obrazek
I tak się zerwałem, gdy Dużą usłyszałem, żebym szybciutko mógł do niej się poprzytulać i pomruuuuuuuczeć :1luvu:

A jeśli mnie Moi Jedyni Duzi przygarną, to Im takie coś upolowałem! :mrgreen:
Obrazek

To ja się ładnie umyję:
Obrazek

I cichutko poczekam na swoich Jedynych Dużych, na Mój Domek :oops:
Obrazek Obrazek

P.S. I może jutro też Duża pozwoli mi coś tu Wam napisać i pokazać :kotek:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Śro lis 16, 2011 10:44 Re: SILVER - whiskasowy maluszek - może ktoś przygarnie?!?

no cudowny jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Urabiam urabiam :) są szanse na sukces 8) dziś będzie urabiania cd... pokażę mu te fotki ostatnie-kamień by się nie zakochał :)
Moi kochani:
Silvuś
Rudolf *
Stefanek*

Miśka74

Od: Śro paź 19, 2011 11:51

[poprzednia][następna]