tak się pytam ... bo się zupełnie nie znam .. nigdy nie miałam takich maleństw ..
kocica cały czas kręci się po podwórku
ma dużo mleka w sutkach ...
czyli chyba maleństwa nie żyją ... jak patrzę na to co zostało to oczywiście zaraz ryczę ...
jako ona je wyniosła to umarły z głodu

((((((((((( masakra
............................ obecnie wygląda tak:
mam urwanie głowy ..
bo ona zaczęła bardziej za mną chodzić ...
dziś weszła do domu na I piętro do mojego pokoju - a pokój mam na końcu mieszkania .. więc nie łatwo tam trafić ..
też odważna bo w domu dwa psy , ale akurat leżały ze mną w łóżku ..
dziś od rana chodzi za mną i miauczy ...
... mała wczoraj wspięła sie na pudełko .. wyszła.. na szczęscie nie zaszła daleko ...
w nocy zapięłam ją znowu w szelki ...
dziś co chwila wyglądam czy jest w pudełku , ale z kolei kocica jak mnie widzi biegnie za mną ...
... normalnie mam "urwnie głowy" ...
................. kto mi pomoże napisać tekst do ogłoszeń ?
ja nigdy jeszcze nie ogłaszałam kotów o adopcji ..
nie wiem co napisać dokładnie o kocicy - nie wiem ile ma lat, nie wiem czy będzie umiała zachować czystość w domu,
kto ma talent do pisania wzruszających i przekonujących tekstów ??????????... ma ktoś do odsprzedania klatkę ? bo kociak wychodzi z pudełka , a jak go wsadzę w wysokie to kocica nie będzie miała jak do niego wskoczyć ...
ona zresztą jak siedziała początkowo w pudełku gdzie nic nie widziała , to się bała , teraz zrobiłam jaj takie okienko z siatki ... i już czuje się pewniej bo widzi co się dzieje ...
chyba że macie jakieś pomysły jak z dużego pudła po telewizorze zrobić tak żeby kocica tam wskoczyła, i miała możliwość widzieć co się dziej na zewnątrz .. a kociak z niego nie wyszedł ?????????