POMOC DLA MALUCHÓW! KOCIAKI SZUKAJĄ DOMÓW!!! PILNIE!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 31, 2011 14:08 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Onpil pisze:PW powysyłane. Jesli coś jest nie tak to poprawię. :)

A tak mój Niemałż odpoczywał jakieś 3 tygodnie temu po pracy... Nawet mamuśka swoje dzieci mu przyniosła :p
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

No to mamuska ma do niego zaufanie 8O skoro przyniosla mu swoje dzieci?
W sobote nasteona bo w ta nie zdazylam - podesle troche zarelka dla futrzastych malych i duzych - wysylam specjalnym transportem, gdzie odbieraja paczki tylko w soboty.
Tymczasem kciuki za Wasze stadko :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon sie 01, 2011 8:59 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Cindy dziękuję :1luvu: :1luvu:

a kocia mama ma olbrzymie zaufanie! Dzieciaki zostawiała przy nas od 2 dnia po porodzie.
Lala i Biała są w Białymstoku już u mojej mamy i siostry. Biała dziś wybiera się do nowego domku a Lala... [przechrzczona na Marysię chwilowo] czeka na swojego ludzia. Niestety nikt jej nie chce... każdy mówi że jest brzydka ;/
ObrazekObrazek
Obrazek
Kto nas pokocha? Kocie biedactwa.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948

Onpil

Od: Czw lip 28, 2011 7:31

Post » Pon sie 01, 2011 9:11 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Co za głupia ma..a mówi , że Lala jest brzydka! :evil:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pon sie 01, 2011 9:16 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

grajda pisze:Co za głupia ma..a mówi , że Lala jest brzydka! :evil:

właśnie chodzi o to, że już kilka osób prosiło o jej zdjęcia i... każda z tych osób napisała, że takie to kocie brzydactwo. A ona jest przecudowna. Psa wariata mojej mamy potraktowała z góry i przestał się czepiać tak mocno kotów jak wczesniej, łasi się do każdego jest mega towarzyska! Moja siostra i sześcioletni brat są w niej zakochani!
ObrazekObrazek
Obrazek
Kto nas pokocha? Kocie biedactwa.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130948

Onpil

Post » Pon sie 01, 2011 9:29 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Ja nie odpisałam na PW bo wczoraj jakieś problemy techniczne były :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sie 01, 2011 9:34 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

CatAngel pisze:Ja nie odpisałam na PW bo wczoraj jakieś problemy techniczne były :?

dobrze wszystko rozumiem ;], ja i tak przez weekend miałam tylko chwilowy dostęp do internetu. ;]
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Pon sie 01, 2011 11:30 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Onpil, pytaj ludzi - czy chcą kotka , czy skórkę? A może niech sobie ślicznego pluszaka sprawią! Kciuki za Twoje podopieczne. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pon sie 01, 2011 17:44 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

Lala - przechrzczona na Marysię najprawdopodobniej zostanie na wiecznym tymczasie u mojej mamy... tak jakoś wszyscy ją pokochali... A kto pokocha Tygryska i Zuzię?
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Wto sie 02, 2011 8:43 Re: DZIECI ZNAJDKI szukają domków KUJ-POM lub BIALYSTOK! PILNIE!

No i nikt się nami nie interesuje :/
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Wto sie 02, 2011 11:20 Re: Tygrysek i Zuzia szukają domków! + 3 kolejne znajdki! PILNIE

Do ekipy moich maluchów dołączyły kolejne. Mieszkają teraz w Łapach koło Białegostoku; a oto ich krótka historia:
blokowa kotka okociła się ponad miesiąc temu. Pewna osoba 26 lipca kotkę wywiozła pozostawiając kociaki same sobie. Od wtorku do niedzieli kotków nie było słychać w piwnicy. W niedziele kociaki dały o sobie znać. Dzwoniłam do różnych fundacji w Białymstoku z prośbą o zabranie kotków bo nie ma zbytnio komu się zaopiekować tymi kociakami. Niestety w domach tymczasowych współpracujących z fundacją jest już sporo kotków czekających na adopcje. Także ogromna prośba. Jeżeli ktoś chce kotka ewentualnie znacie jakieś osoby, które chętnie zaadoptują kotka to proszę dać znać. Kociaki co noc nocują u innej osoby. Proszę o przemyślane decyzje.

a to te maluszki sliczne! Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kociaki mają na pewno ponad miesiąc. Wedlug moich informacji są to same kotki. same jedzą, są bardzo przyjazne.

kontakt po wiecej informacji:sylwia8426@o2.pl
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Wto sie 02, 2011 12:33 Re: Tygrysek i Zuzia szukają domków! + 3 kolejne znajdki! PILNIE

śliczności !!! i nich domki się znajdują!! :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto sie 02, 2011 20:19 Re: Tygrysek i Zuzia szukają domków! + 3 kolejne znajdki! PILNIE

O matko, coraz ich wiecej. Niech się szybko domki dla sliczotków znajdują.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro sie 03, 2011 9:32 Re: Tygrysek i Zuzia szukają domków! + 3 kolejne znajdki! PILNIE

Ludzie ludziska kochane! tym trzem maluszkom z łap pilnie trzeba pomóc!! Przydałoby się je wysterylizować,zaszczepić, znaleźć domki... Jest jedna łapska aktywistka, która by się tego podjęła ale funduszy brak! po prostu z własnej kieszeni dziewczyna sterylizuje psy i koty... a milionerka nie jest, zwłaszcza, ze ma sporą gromadę pod opieką! Naprawdę PILNIE potrzebna pomoc!!
ObrazekObrazek
Obrazek

Onpil

Post » Śro sie 03, 2011 10:16 Re: moje Tymczaski + 3 kolejne znajdki! PILNIE pomoc!

:!: po pomoc...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro sie 03, 2011 10:37 Re: Tygrysek i Zuzia szukają domków! + 3 kolejne znajdki! PILNIE

Onpil pisze:Ludzie ludziska kochane! tym trzem maluszkom z łap pilnie trzeba pomóc!! Przydałoby się je wysterylizować,zaszczepić, znaleźć domki... Jest jedna łapska aktywistka, która by się tego podjęła ale funduszy brak! po prostu z własnej kieszeni dziewczyna sterylizuje psy i koty... a milionerka nie jest, zwłaszcza, ze ma sporą gromadę pod opieką! Naprawdę PILNIE potrzebna pomoc!!

zapraszam do Kasy Kastracyjnej - viewtopic.php?f=1&t=108023&start=1140

trzymam :ok: :ok: :ok:

mam nadzieję, że tę wywiezioną kotkę uda się namierzyć i wysterylizować...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]