Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Dziewczyny, a czy ktoś bywający w Boliłapce (?) może zrobić Syrence fotki, najlepiej takie miziające?
Agneska pisze:Lemoniada pisze:Dziewczyny, a czy ktoś bywający w Boliłapce (?) może zrobić Syrence fotki, najlepiej takie miziające?
Ja nie mogę, bo nie mam aparatu.
Agneska pisze: Ja też myślałam o wypuszczeniu jej u mnie w ogródku, ale to jest zbyt miła koteczka. Ona sobie aż buzię poobcierała o klatkę, tak się rwie do człowieka. Jak ją wzięłam na ręce, to od razu się rozmruczała i przytuliła.
To jest po prostu kot domowy.
J.D. pisze:a jak do innych kotów? sprawdzał ktoś? bo Mila bez oczka jest ok;a dałoby sprawdzić jak obie panie do siebie?
Hej,
od pół roku już mieszkam z chłopakiem w domu w Komorowie, także mogę stworzyć miejsce dla potrzebującego kociaka ale w grę wchodzi na razie tylko DT, bo dom jest wynajmowany.
Eirin i Fruzia mieszkają z moimi rodzicami w Podkowie więc nowy kot nie będzie mieć styczności z nimi mimo, że ja u nich codziennie jestem.
Przyjmę do DT zdrową kotkę, obojętne w jakim wieku.
Niestety z powodu pracy w pełnym wymiarze godzin i już ograniczonych funduszy (tak to jest jak już się mieszka samemu) nie mogę sobie pozwolić jak kiedyś na leczenie kociaków tymczasowych więc ważne by już kotka była po badaniach, szczepieniu i odrobaczeniu. Najlepiej, aby również i po sterylizacji.
Dziewczyny, będę czekać na sygnał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości