Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 09, 2011 21:09 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Olat pisze:Mnie Maksencjusz nie schodzi z głowy. W zyciu go nie widziałam, nawet wczesniej nie czytałam, ale jakbym miała wolne miejsce...
Kruszonka... cokolwiek wybierzesz- szacun ogromny. Ale pomyśl o tym kiciaku :(

Deklaracja: jeśli trzeba Maksowi zasponsorować ogłoszenia u CatAngel - to ja proszę o PW. Nie moge spac przez tego ogoniastego...

tu jest wątek Maksencjusza: viewtopic.php?f=1&t=108423&start=315 - proponowałam już wsparcie na testy i badania, ale tej schroniskowej bezradności chyba tam nie da się przełamać... :( - Kruszonka zadeklarowała TDT do końca sierpnia ( :1luvu: :!: ), ale co z Maksiem będzie od września... :(

Kruszonko - jeśli rzeczywiście przejmiesz na razie Maksia i potrzebne Ci będzie wsparcie finansowe na opiekę i leczenie prześlij mi proszę na pw nr Twojego konta!

tak strasznie, strasznie mi przykro z jego powodu :crying:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob lip 09, 2011 21:28 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Było by super z TDT.!!!
:ok: zaraz poszukam strony z tanimi dobrymi testami duo testy w granicach 30 zł /jeśli chcecie/
można zamawiać indywidualnie. szybka i sprawna wysyłka.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob lip 09, 2011 21:35 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

problem w tym, że nikt Maksiowi nie zrobi testów w schronisku - nawet, gdybyśmy je kupiły... :( :evil:

jedyna nadzieja w tym, że kocio trafi rzeczywiście na TDT do Kruszonki - wtedy byłabym bardzo wdzięczna za namiar na testy!!!! :1luvu:

joluka

Post » Sob lip 09, 2011 21:36 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

A to można tak pojedynczy zamówić?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob lip 09, 2011 21:41 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Można zamówić pojedyńczy jak i duo test jest taniej....

białaczka razem z FIV
i różne zestawy....
zaraz poszukam...
jeśi nie zdąze to juto bo u mnie burza się zaczyna.
Zamawiałam niejednokrotnie i weci mówili ,ze sa wiarygodne.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob lip 09, 2011 21:51 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Tylko czy kruszonka ma możliwość izolowania na czas badań?
Przepraszam, że sieję defetyzm, ale wyraźnie napisała "jeśli nie zarazi" i "czy może być w jednym pokoju z innymi kotami".
Bardzo bym się cieszyła, gdyby udało się pomóc takiemu biedakowi, ale żeby innym przy tym krzywdy nie zrobić...

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Sob lip 09, 2011 21:56 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

na pewno na czas diagnozowania i badań Maksio powinien być odizolowany - w ogóle kwarantanna każdego tymczasa powinna trwać co najmniej 2 tygodnie, bo nigdy nie wiadomo, czego można się spodziewać :(

na taką kwarantannę wystarczy nawet łazienka - ale trzeba mieć taką możliwość

joluka

Post » Sob lip 09, 2011 22:06 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Testy i badania krwi podstawowe byłyby wykonane za nim Max trafiłby do DT. Bardziej szczegółowe badania musiałby juz być wykonane w DT
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob lip 09, 2011 22:41 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Olat pisze: Kruszonka zadeklarowała TDT do końca sierpnia ( :1luvu: :!: ), ale co z Maksiem będzie od września... :(

Jeżeli kot nie znajdzie domku do końca sierpnia, to od września zostaje na stałe u Kruszonki :wink:

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Nie lip 10, 2011 0:39 Re: Warszawa: przygarnę leciwego nieboraka (DT z perspektywą DS)

Molli pisze:
Olat pisze: Kruszonka zadeklarowała TDT do końca sierpnia ( :1luvu: :!: ), ale co z Maksiem będzie od września... :(

Jeżeli kot nie znajdzie domku do końca sierpnia, to od września zostaje na stałe u Kruszonki :wink:

ee? to chyba błąd w cytowaniu?
Ja oferowałam i podtrzymuję moją deklarację zapłacenia za pakiet ogłoszeń dla niego u CatAngel. W każdej chwili, kiedy kocio będzie gotowy do adopcji, ze schronu czy DT. Proszę tylko o info na PW. I byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby znalazł dom u Kruszonki. Ale wiem, że chory kot średnio nadaje się do adopcji do domu z innym kotem/kotami.
Pozostaję do dyspozycji opiekunek.

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

[poprzednia]