Wierzę,że Lucuś znajdzie dom.Ten jedyny i prawdziwy. Tylko domek nie wlazł na jego ogłoszenia.Ale to kwestia czasu!!!
Wielkie kciuki

Kasiu,a z tą chorobą to już ok?Przeszłość?Taka mam nadzieję i za to też

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:
Kasieńko, nie ma sprawy. Cieszę się, że mogłam pomóc. Mam nadzieję, że wiesz co się z kociakami dzieje, a dzieje się z nimi dobrze?
Pamiętaj, że masz u mnie kontenerek.
Czy ta Kasia będzie miała jakiś kurs nad morze (np. do Trójmiasta?). Strasznie leży mi na sercu los tych bezdomniaczków z mojego podpisu (po lewej stronie na górze). Wywaliłam na razie banerek Lucjana, bo jemu się krzywda nie dzieje, a te błąkają się w niedobrym miejscu. Jest osoba z Torunia, która adoptowałaby chłopczyka, a pozostałaby niezagospodarowana mamcia i córcia.. No i rozum mi się wyłącza totalnie w tym momencie..I ciągle myślę gdzie by je umieścić.. Moje mieszkanie to tragedia, synowie wściekli, ale.. Ech.. Więc w dalszej kolejności może i trzeba by dowieźć i do Warszawy..
![]()
Ewcia, są jakeś zielone kropki przy nazwiskach znajomych na FB. Może to oznacza czat?![]()
Tak!! Potwierdziłam z młodzieżą, która się zna: zielona kropa oznacza dostępność na czacie![]()
O Kafce na razie nic nie wiedziałam, ale przyswajam sobie tę wiedzę i się stawię w miarę możliwości. Bo chęci mam zawsze ogromne, by się z Wami spotkać![]()
Asia, jesteś na FB?
Buziaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości