Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ignezka pisze:[...]kociaczki miały zostac na wsi bez mamy i nie mają 2 tylko 7 tygodni:-) 30 będą miały 8.
Poza tym jedna koteczka znalazła już dom u Pani która także uratowała małe kociątko ze śmietnika i wykarmiła teraz zaopiekowała się i moją koteczką z czego jestem bardzo zadowolona bo mała została w domku niewychodzącym i ma odpowiedzialnego opiekuna. A druga kocia została ze mną. I prawdopodobnie już zostanie razem z mamą.
POZDRAWIAM.
ignezka pisze:Weź Ty się kobieto ogarnij u mnie pod blokiem notorycznie truje się małe kocięta, już kotce dwa mioty zabili i mimo że wzywałam straż miejską nic z tym nie zrobili
to że uratowałam te kocięta nie oznacza że stac mnie na utrzymanie ich dożywotnio, więc im szukam nowych domów. Ciężko Ci zrozumiec że gdyby nie ja pewnie by nie było już całej trójki,
człowiek się skrobie w malekim pokoiku na stancji żeby pomóc żeby jakoś zaradzic na to kocie nieszczęście a tu będzie a mnie najeżdżac jakaś przemądrzała baba.
Ty wiesz swoje ja swoje i nie narzucaj mi swojego zdania, bo nie masz pojęcia o mnie ani o całej sytuacji.
ignezka pisze:Weź Ty się kobieto ogarnij u mnie pod blokiem notorycznie truje się małe kocięta, już kotce dwa mioty zabili i mimo że wzywałam straż miejską nic z tym nie zrobili, zajmij Ty się ratowaniem takich kotów a nie będziesz mnie pouczac co mam ze swoimi robic, źle nie mają a to że uratowałam te kocięta nie oznacza że stac mnie na utrzymanie ich dożywotnio, więc im szukam nowych domów. Ciężko Ci zrozumiec że gdyby nie ja pewnie by nie było już całej trójki, człowiek się skrobie w malekim pokoiku na stancji żeby pomóc żeby jakoś zaradzic na to kocie nieszczęście a tu będzie a mnie najeżdżac jakaś przemądrzała baba. Ty wiesz swoje ja swoje i nie narzucaj mi swojego zdania, bo nie masz pojęcia o mnie ani o całej sytuacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 18 gości