cudowny ślepaczek Alex - szukamy DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 14:57 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Boże...chciałabym pomóc ale nie mam odwagi... to musi być DT zdający sobie sprawę z tego, że to może trochę potrwać.... co za bida:(
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Czw cze 02, 2011 16:32 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Laylę też chciałyśmy podać eutanazji, bo "nie znajdzie domu" bo sobie nie poradzi, a kotka z usuniętymi oczodołami okazało się skakała po parapetach, ustawiała inne koty, nigdy o nic się nie obijała i rządzi kocimi kolegami w nowym domu :D viewtopic.php?f=13&t=110921
Nie ma czego się bać, w domu, bezpieczny, ślepaczek - jest jak zdrowy kotek, tylko bardziej kochany i wdzięczny za troskę mu daną :D
Hallllooo, prosimy o domek tymczasowy dla niego, pieniążki na leczenie uzbieramy!!!! tylko opieka i miłość...
nawet w lecznicach nie ma miejsca, by go umieścić...to najgorsze :(
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 02, 2011 17:08 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

alessandra pisze:Marea, ale miałaś do czynienia z zabiegami okulistycznymi u tych wetów, jesli masa dobre "doświadczenia okulistyczne" z nimi, to podaj namiary; wydawało mi sie,ze lekarz, którego na ślepaczkach polecali, to okulista, zgłosiły ich osoby, którym leczył koty okulistycznie, stad może wkradł sie błąd

jak już wspomniałam, nie mam doświadczenia z leczeniem ślepaczków :roll: ale bywam tu i tam, mam masę znajomych, którzy takowe leczyli i mówię co wiem :) mam dobre układy z różnymi wetami i szeptają mi to i owo :) słyszę różne historie, pewna znajoma długo leczyła u Dr wyżej polecanego jako okulista, wydała masę kasy, a suma sumarum Dr Zaleski wyleczył oczka u kocia, choć specjalistą okulistą nie jest...
ok Dr Pikiel za konsultację odemnie nic nie weźmie, ok, ale wiem co powie, że nie ma sensu leczyć :roll: szkoda czasu... nie mam do niego zaufania jako weterynarza
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 02, 2011 18:38 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Na facebooku proponują pomoc finansową, tylko nie mają numeru konta.
Może jakiś szpitalik przyjmie na najbliższą dobę, dwie? A potem pilne szukanie DT? On na ulicy nie może być!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw cze 02, 2011 18:44 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Adzi jaki jest plan na najblizsze dni? Pisalas o badaniach do zrobienia w poniedzialek - czy to znaczy, ze przez weekend go jakos 'przechowasz'? (Przepraszam, jesli cos przeoczylam.)

Wikulec

Od: Śro sie 16, 2006 15:49

Post » Czw cze 02, 2011 19:08 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

FB udostępniłam.Jak kicior?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 02, 2011 20:06 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

cały dzień bylam w pracy potem cale popoludnie w lecznicy , dlatego dopiero sie odzywam !

Ślepaczek znalazł kąt u kotiki :1luvu: za co jestem dozgonnie wdzięczna, bo dziewczyna ma swoich kocich problemów co niemiara, ale i serce ogromne dla ogonów :kotek:

Dr Zalewski potwierdził diagnozę dr Marty, z oczami nic się nie da zrobić - kicia jest całkowicie ślepy :(

Będę ja, albo kotika, pisać jak sobie radzi, jak się czuje.

Dostał ci pakiet na pasożyty, robale, uszy i zobaczymy jak się będzie trzymał ! Na razie wy trzymajcie kciuki za zdrowie Ślepaczka i domek stały jak Layla znalazła :ok:

Do wątku ślepaczków na pewno się zgłosimy o pomoc :D

Marea - nie mogłam odebrać, mam puste konto na tel. niestety - napisz albo zadzwoń pliz :D

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Czw cze 02, 2011 20:15 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

A może (tak piszę, bo wątek świeżutki i zainteresowanie nim jest) znajdzie się ktoś, kto zaadoptuje koteczka wirtualnie?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw cze 02, 2011 20:24 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

joshua_ada pisze:Na facebooku proponują pomoc finansową, tylko nie mają numeru konta.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw cze 02, 2011 20:52 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Adzi, poproś Kotike o nr konta, na facebooku proszą o namiary, chca kocia wesprzeć finansowo!
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 02, 2011 22:21 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Uff, cieszę się bardzo...

Wikulec

Od: Śro sie 16, 2006 15:49

Post » Czw cze 02, 2011 22:59 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Dobrze ,że znalazł (T)DT.Teraz ważne jest jego zdrowie i dobry DS :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pt cze 03, 2011 5:40 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

no finał był do przewidzenia 8) kotika :1luvu:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt cze 03, 2011 7:09 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

J.D. pisze:no finał był do przewidzenia 8) kotika :1luvu:

:1luvu:
kociu :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]