Aj. Joaśka, skoro taki dobry i kochający kotki domek jesteś, to dlaczego nie odpowiedziałaś na moje pytania które zadawałam na początku tego wątku? Pytałam o niezbędne minimum. Na co liczyłaś? Że zapakuje Ci jakiegoś kota w paczkę i prześlę pocztą
Golla,litości,nikt tu nie chce zninczować JOOAŚKI,my znamy po prostu jej "poszukiwania" kochanych koteczków;wrzuć sobie w wyszukiwanie hasło JOOAŚKA to będziesz miała pełny obraz jej wypowiedzi na różnych wątkach;ona ciągle czegoś szuka,wszędzie .....oj,kiedyś chyba znajdzie
J.D straszysz mnie?Tak to odczułam...udowodnij mi jeden przykład że krzywdę zrobiłam kotu..Jest to paskudne i obrzydliwe jak można tak pomawiać.Plotki to jest to!!!!
Nie krzycz. I nie denerwuj się. Do twojego zachowania bardzo pasuje takie powiedzenie : na złodzieju czapka się pali. Myślę, że samo to, co wypisujesz każdego zniechęci do wyadoptowania Ci kota. Powtórzę jeszcze raz: dlaczego nie odpowiedziałaś na moje pytania? Przecież chciałaś kota, a to o co pytałam jest normalne przy adopcji.
Nie rozkazuj mi i tyle..Nie chcę kota od Ciebie ,ani z forum,tak Wam zależy na adopcjach jak na !!!to był mój ostatni wpis ŚWIĘTOŚCI...Jesteście paskudne,plotki to wasza specjalność..Co prawda jest kilka osób zasługujących na szacunek.