Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Efcia1 pisze:Wczoraj wieczorem byłam w Koterii, usiadłam i zapłakałam: jest pięć oswojonych kotek, które wracają na "ulicę". Dla jednej mam tymczas, a pozostałe cztery?!?!?
Normalnie nic, tylko w łeb se palnąć![]()
![]()
![]()
Wstawiam zdjęcia trzech kotek, czwartej nie zdążyłam zrobić. Wszystkie są mega-miziaste. Zdjęcia są fatalne bo z telefonu, a poza tym zrobić zdjęcia kotom, które się wiją to misja niewykonalna
Czy może ktoś...???![]()
![]()
![]()
![]()
Efcia1 pisze:Nadal szukamy dt/ds dla dwoch kotek, czekoladowo-czarnej z lekko przedłużonym włosem oraz krówki. Obie milusie, obie młodziutkie (7-8 miesięcy). Postaram się wstawić zdjęcia jak najszybciej
Ta kotka ma dość długie futerko, niestety posklejane. Kiedy kotka dojdzie do siebie na pewno doprowadzi sierść do porządnego stanu. Na razie jest nieco przestraszona, ale nie boi się dotyku i odpowiadała pocierając moją rękę łebkiem. Jest wyjątkowa!
Ta kotka jest w szczególny sposób czarująca: gibka i wyjątkowo mała. Zupełnie się nie boi i lgnie do rąk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 531 gości