Nieaktualne.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2011 21:56 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Jeśli takie miłe koty jak Harry mają problem ze znalezieniem Domu,to ja już nic nie wiem...
Legnica

Post » Nie kwi 24, 2011 11:06 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Harry przypomina się świątecznie.
Legnica

Post » Pon kwi 25, 2011 9:24 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

:kotek: rozglądamy się za własnym Domem.
Legnica

Post » Pon maja 02, 2011 19:12 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Pośledzę sobie miziaka :)
Czy osoba z 2 str. [z Opola zresztą chyba ?] odezwała się jakoś konkretnie?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 04, 2011 12:51 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Nie,nie odezwał sie nikt w sprawie Harrego.
Legnica

Post » Śro maja 04, 2011 20:24 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

dziękuję cyga za troskę o Harrego
Legnica

Post » Śro maja 04, 2011 20:51 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

A kociak nie ma swojego osobistego banerka? On ma wprawdzie Ciebie i pewnie Cię kocha :1luvu: ... ale skoro szukasz mu domku...
Ja czekam teraz na Smoka Z Gdańska, bo tak się złożyło i bardzo się z tego cieszę, ale raczej nie będe mogła sobie pozwolic na ds dla trzech kotków [mam Morelę już :lol: ] ale ten jest ... taki specjalny :D . Gdyby miał banerek to przynajmniej podpiąć bym mogła żeby pomóc.. :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt maja 06, 2011 11:13 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Nie zmieściłyby mi sie banerki wszystkich które szukają domów.
Priorytetem jest teraz kotka po wypadku,ona straci niedługo nawet to remontowane pomieszczenie,więc banerek ma.
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 11:13 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Weekendowy Harry:

Obrazek
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 15:11 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

No, taaak.. a ciągle sobie obiecuje - nie wchodzić na żadne banerki bo i tak nie mogę..., żadne nowe wątki... :roll:
By się nie zmieściły , ale mogłyby być w wątkach tych, ktore mają wątki... :? Kocurek nie wygląda na niewidzącego ..? Śliczny jest.

Wkleiłam przynajmniej link do wątku. I banerek kici. Ona sama tam :( ?
Ja sie tak gimnastykuję, bo mam złe doświadczenia z pobytu tymczasowego Melona, bardzo złe.. i nie wiem jak teraz Morela zareaguje na Smoka, więc nawet o dt trudno mi myśleć. :( Więc myślenie odkładam na potem :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt maja 06, 2011 20:45 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

:)
Niestety sama tam siedzi.Potem najprawdopodobniej trafi do schronu...
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 21:27 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

morelowa pisze:No, taaak.. a ciągle sobie obiecuje - nie wchodzić na żadne banerki bo i tak nie mogę..., żadne nowe wątki... :roll:
By się nie zmieściły , ale mogłyby być w wątkach tych, ktore mają wątki... :? Kocurek nie wygląda na niewidzącego ..? Śliczny jest.

Wkleiłam przynajmniej link do wątku. I banerek kici. Ona sama tam :( ?
Ja sie tak gimnastykuję, bo mam złe doświadczenia z pobytu tymczasowego Melona, bardzo złe.. i nie wiem jak teraz Morela zareaguje na Smoka, więc nawet o dt trudno mi myśleć. :( Więc myślenie odkładam na potem :mrgreen:

Nie chciałabym wchodzić w kompetencje okulisty,ale wydaje mi się że po kuracji kroplami zaleconymi przez okulistę,w oczkach Harrego zaszła jakaś pozytywna zmiana.
Po pierwsze zrosty są mniejsze tzn.zakrywają znacznie mniejszą część gałek ocznych,widać nawet część tęczówek,widać ich piękny kolor-ciemnego bursztynu.Poza tym Harry czasami obserwuje żyrandol,zdarza mu się to w momencie kiedy włączam światło.Nie wiem czy zwróciliście uwagę:w czasie kiedy "odpalamy" włącznik światła,jedyny słyszalny dźwięk rozlega się w miejscu włącznika,na pewno nie ma go na suficie tam gdzie żyrandol,ktoś kto posługuje się zmysłem słuchu zamiast wzroku zareaguje na źródło dźwięku,czyli przysłowiowe-pstryk-w kontakcie,a Harry w takich momentach uważnie przygląda się żyrandolowi na suficie.
Ja mam wrażenie że wzrok nieco się poprawił,owszem wpada na fotel który ktos nagle przestawił,czy otwarte drzwiczki szafki,które z reguły bywają zamknięte,ale znacznie lepiej reaguje teraz na nagłe pojawienie sie światła np.lampa błyskowa w aparacie.
Wcześniej nie widziałam u niego takiej reakcji.
Myślę że teraz jedynie okulista mógłby dokładnie określić na ile Harry widzi,niestety u nas kolejny raz będzie okulista dopiero pod koniec roku.
Legnica

Post » Sob maja 07, 2011 12:46 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Malutki miziaku przyszłam Cię pogłaskać i podnieść :)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Nie maja 08, 2011 8:02 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

A nie dałoby się jakoś kiziołka wypromować , zebrać pieniążki, pojechać do Wro?
Nie chcę się wtrącać, bo pewnie próbujesz wszystkiego, ale ja nie wiem, więc tak mi przychodzi do głowy...
On, jak i pogryziona kicia , nie ma ogłoszeń?

Obrazek

morelowa

Post » Nie maja 08, 2011 19:51 Re: 1 miejsce w konkursie na max miziaka!

Zebrać pieniążki i pojechać do Wrocławia,ale w jakim celu?Przyznam że nie rozumiem.
Co do ogłoszeń,banerków,FB-czemu pytasz?Uważasz ze zaniedbuję ogłoszenia adopcyjne?
Legnica

[poprzednia][następna]