Z rana Helga obeszła zały dom. warczy na koty, bo Maniek ją napadł. Potem wróciła do swojego pokoju. Śpi w transporterze, skorzystala z kuwety. Na moja oko ma ok. 10 lat, prawie wcale nie ma zębów. Jest skrzyżowana z persem, ma bardziej płaski pysk. Dała się wyszczotkować mojej córce, mrumkała przy tym. Trochę zjadła. Ogłoszenia oczywiście chętnie.
To wybierz któregoś kota i plis jakieś foty i choćby poglądowy tekst (ja go już urobię po swojemu ) na willow_wierzbowlosa@o2.pl lub tutaj/ na pw A ja zrobię pakiecik
Ktoś chętny? Zrobimy jeszcze porządek z zębami. Prawdopodobnie jest wysterylizowana, więc ten problem z głowy. Odrobaczę i zaszczepię. I gotowa do wzięcia. Jest urocza. Śpi w budce w drapaku teraz.
A może by tak wypróbować ją wyprowadzić na smyczy w celu sprawdzenia czy wychodząca... Chyba nie można tak po prostu zamknąć okna jak kot wychodzący? Zawsze się na niego czeka... chyba, że coś ją wystraszyło, zwiała.. Nie wiem.. Tak tylko głośno myślę Kicia jest piękna... aż strach się bać jak ktoś pozbywa się takich kotów